Fifa Online 4 Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Fifa Online 4 Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Fifa Online 4 Sistem Gereksinimleri Nelerdir? Fifa bir dünya klasiği online oyun çeşitleri arasında yer alır. Her zaman için Fifa online oyun çeşitleri sürekli olarak tercih edilir. Fifa online 4 oyunu oldukça kaliteli bir dijital futbol oyun türüdür. Genel olarak erkeklerin hem futbola olan tutkuları hem de dijital oyunlara olan tutkuları Fifa online 4 ile birleşmiştir. Günümüzde sıklıkla tercih edilme nedenleri arasında bu durum yer alır.

Günümüzde Fifa online 4 sistem gereksinimleri listelerinde ram, gb, işlemci ya da ekran kartı gibi özellikler ön planda yer alır. Fifa online 4 oyunun için gerekli olan sistem gereksinimleri minimum ve önerilen olmak üzere ikiye ayrılır.

Fifa Online 4 Minimum İçin Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Günümüzde Fifa online 4 oyun severler; bilgisayarlarında sistem gereksinimleri durumlarını ayarlamaları gerekir. Fifa online 4 minimum sistem gereksinimleri listesinde şunlar yer alır;

  • İşlem sistemi için; 64 bit kapasitelik Windows 7 gerekir.
  • İşlemcileri için; Intel Core i3 2100 sisteminin olması gerekiyor.
  • RAM alanı için; yaklaşık olarak 4 GB’lık alan gerekli oluyor.
  • VRAM alanı için 1 GB’lık VRAM alanı gereklidir.

Fifa Online 4 Önerilen Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

En iyi Fifa online 4 oyuncuları her zaman için aktif olarak oynamak ister. Her zaman etkili oynamak için Fifa online 4 önerilen sistem gereksinim listesinde sıklıkla şunlar yer alır;

  • İşletim sistemi için; Windows 10’da 64 bit önerilir.
  • İşlemcileri için; İntel Core i5 2550 sistemi önerilir.
  • RAM alanı için; 8 GB’lık bir RAM alanı önerilir.
  • VRAM alanı için ise; 2 GB’lık VRAM alanı önerilir.

Fifa Online 4 Sistem Gereksinimleri İçin Kaç GB Alan Gereklidir?

Fifa online oyun süreçlerinin sağlanması için bilgisayar sisteminde belirli bir GB alanın yer alması gereklidir. Fifa online 4 GB sistem gereksinimi çeşitlerinde 18 GB alanın olması gerekir. 18 GB’lık alanın altında Fifa online 4 oynanamaz.

Fifa Online 4 Sistem Gereksinimlerinde Ekran Kartı Nasıl Olmalıdır?

Fifa online 4 oyunu için gerekli olan sistem gereksinimleri arasında ekran kartı etkeni yer alır. Fifa online 4 ekran kartı sistem gereksinimi en azNVIDIA Geforce GT 730 / ATI Radeon HD 7570 olması gerekir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...