Yone Ct Nedir?

Yone ct nedir sorusu League of Legends  oyuncusuysanız mutlaka karşınıza çıkmış olabilir. Karşınıza Yone aldılarsa sıra size gelir ve en iyi şampiyonlarla oyunu sürdürmeniz gerekmektedir. Dolayısıyla başarılı olabilmeniz için karakterleri bulmanız önem kazanmaktadır.

Lol Ct Nedir?

Counter kelimesinin kısaltılmışı olan CT, League of Legends oyunu içerisindeki bölümü ifade ediyor.  Şampiyonların yeteneklerine göre CT içerisindeki karşılaşmaları değişiyor. Her oyunda olduğu gibi rakibinizin saldırılarını tanımanız önem teşkil ediyor. Mekanik beklentilerinize göre Yone Counter (CT) şampiyonlarını oluşturarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

Yone’a Karşı Alınabilecek En İyi League Of Legends  Şampiyonları Nedir?

Yone’a karşı alınabilecek en iyi şampiyonlar nedir sorunuz oluştuğunda doğru değerlendirme yapmanız önem kazanmaktadır. League of Legends  Yone CT  kategorisine bakarken karakterlerin özelliklerini ayrıca ele almanız önerilir. CT kategorilerinin içerisindeki özellikleri ve karakterleri bütünsel olarak düşünmelisiniz. Örneğin agresif olanları daha az tercih edebilirisiniz. Oyun gereksinimleri anlık olarak değişebilmektedir.

Lol Video Oyunu Nasıl Oynanır?

LOL video oyunu nasıl oynanır sorusuna gelince takımlar halinde hareket ediyorsunuz. Haritalar önem kazandığı için bölümlere göre ilerleme sağlayabilirsiniz. Kazancınızın artmasına odaklanacağınız düşünülürse  değişkenleri doğru tanımlamanız gerekecektir.

Çok sayıda değişken olan LOL oyunu içerisinde stratejik anlamda ilerlemenize odaklanmalısınız. Şampiyonlarla dolu karakterler içerisinden bölümlere göre taktik kazandıranları seçmelisiniz.  Kendi doğru stratejinizi belirlerken en iyi yetenekleri sunan mekanik karakterlerinizin hedefe alınması gerekir.

  • 5’er kişilik 2 takımı bulabilirsiniz.
  • Haritada takımların birbirlerinin merkezini yıkma çabası vardır.
  • Değişkenlere bakıldığında farklı seçenekler üzerinden rakibinize üstünlük sağlanabilir.
  • Statik olguları LOL içerisinde bulabilirsiniz. Örneğin kuleler ve merkez yapılar vs. ana başlıkların değiştiğini görebilirsiniz.

Yone Counter Taktikleri Neler?

Yone counter taktikleri neler sorusuna bakıldığında koridor aşamasında mobil avantajları bulabilirsiniz. Yani Yone koridor aşaması aşırı hareketli aşama demektir. Agresif oynamanız gereken zaman aralığını bularak zamandan kar sağlayabilirsiniz. E yeteneğinizi iyi kullanmanız gerekecektir.

Oyunculardan bazılarının sonuna kadar kovalama huyu bulunmaktadır. Taktiksel olarak Yone ct aşamasında oyuncunun  kovalama durumundan vazgeçmesi gerekir.  Kazanmanız için kritik bir durumdur ve Yone counter taktikleri çeşitlerinde önemlidir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...