Engellenmiş Sitelere Nasıl Girilir?

Zaman zaman bazı sitelere erişim engeli getirilebiliyor. Bu yazımızda sizlere DNS değiştirerek, VPN kullanarak veya çeşitli tarayıcı eklentileri ile yasaklı sitelere nasıl gireceğinizi anlatacağız.

Not: Bu yazıda bahsedilen yöntemler illegal sitelere giriş için bir rehber niteliğinde değildir.

Mobil Uygulamalar

Android ve IOS üzerinden kullanabileceğiniz uygulamalar anlatılmıştır.

Hideman VPN (iOS/Android)

Android ve IOS için kullanabileceğiniz en kullanışlı VPN uygulaması. Birden fazla lokasyon seçeneği ile öne çıkıyor. Android için İNDİR IOS için İNDİR

Betternet VPN

Betternet uygulaması basit ve renkli arayüzü ile karşımıza çıkıyor. “Sonsuza Kadar Ücretsiz” şeklinde açıklamasında yazsalar da yine de belli olmaz.

Android için İNDİR

IOS için İNDİR

Opera Browser

Ben ekstra VPN uygulaması istemiyorum diyenler Opera Browser tam size göre. Android telefonlarınıza Opera Browser indirerek kendi içinde bulunan ücretsiz VPN’i kullanabilirsiniz.

Android için İNDİR

Tarayıcı Eklentileri

Bilgisayarınızdan tarayıcınıza kurarak ücretsiz bir şekilde kullanabileceğiniz VPN eklentileri listelenmiştir. Bu başlık altında Bilgisayardan Yasaklı Sitelere Giriş hakkında bilgi verilmektedir.

Zenmate VPN

Zenmate piyasada bulunan en profesyonel VPN hizmeti veren firmaların başında gelmektedir. Chrome eklentisini ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. İsterseniz satın alarak da tüm cihazlarınızda kullanılması mümkünüdür.

Zenmate web sitesi de yasaklı siteler arasında yer aldığı için sitesine direkt olarak erişim sağlamanız mümkün değildir. Chrome eklentisini ise erişim engelline takılmadan Chrome Web Mağazası üzerinden indirebilirsiniz.

Chrome eklentisi İNDİR

Web Sitesi

DotVPN

DotVPN hem Chrome hem de Firefox tarayıcısı ile uyumlu çalışan başarılı bir VPN eklentisidir. Eklenti üzerinden üyelik oluşturarak ücretsiz lokasyonlar üzerinden VPN erişimi sağlayabilirsiniz. Hız yükseltme veya farklı lokasyonlar için ise satın almanız gerekmektedir.

Chrome için İNDİR

Firefox için İNDİR

Betternet VPN

Betternet VPN Chrome eklentisi ile üyelik oluşturmadan ücretsiz bir şekilde VPN kullanabilirsiniz.

Chrome için İNDİR

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...