Xiaomi Mi Band 5 Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Xiaomi’nin çok satan akıllı bileklik serisi Mi Band’in ueni modeli olan Mi Band 5, 11 Haziran 2020 tarihinde kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Kısa süre önce ülkemize gelen akıllı bilekliği sizlerle birlikte inceledik. Bugün de Xiaomi Mi Band 5 Türkiye Fiyatı Belli Oldu 

Xiaomi Mi Band 5 Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Xiaomi’nin yeni akıllı bilekliği olan Mi Band 5 kısa süre önce piyasaya çıkarıldı. Bir süredir beklenen akıllı bileklik, bugün itibariyle Hepsi burada sitesinde satışa sunuldu. Eğer istiyorsanız artık Xiamo Mi Band serisinin yeni modelini satın alabilirsiniz. 409 TL fiyat etiketiyle satışa sunulan akıllı bileklik oldukça güzele benziyor.

Xiaomi Mi Band 5 Özellikleri

Xiaomi Mi Band 5 akıllı bileklik, sızıntıların ardından resmi olarak Haziran ayında karşımıza çıkmıştı. Tasarımsal olarak hemen hemen Mi Band 4 ile aynı görünmekte. Farklı gövde ve kayış renkleriyle satışa çıkacak olan akıllı bileklik, Apple Watch benzeri özel manyetik girişi sayesinde kayışı çıkarmaya gerek dahi olmadan şarj edilebilmektedir.

Önceki modele kıyasla %20 artış gösteren 1.1 inç renkli AMOLED ekran ile karşımıza çıkan akıllı saatin yüzden fazla saat ara yüzü bulunmakta. Bluetooth 5.0 Bağlantı özelliğine sahip olan akıllı bileklik 50 metreye kadar suya dayanıklı kalabilmekte. Özel model NFC desteğiyle gelen bileklik, 11 farklı profesyonel spor moduna sahip olan saat kadın sağlığı açısından da önemli modları barındırmaktadır.

Bağlandığı telefon kamerası için deklanşör görevini üstleniyordu. Sağlık özellikleri tarafında ise gelişmiş sensörleriyle kan oksijen doygunluğu ölçüm desteği ve nabız ölçümü sunan akıllı bileklik ayrıca uyku takibi de yapabilmekte.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...