WhatsApp Sesli Durum Güncellemesi Nedir?

Dünyaca ünlü bir şirket olan WhatsApp, Facebook Meta tarafından satın alındığından beri sürekli yeni güncelleme ile karşımıza çıkıyor. Bu yüzden de bu güncellemeleri sürekli olarak sunuyor şirket. Hem alışveriş konusunda WhatsApp business hem de diğer anlamlardaki iletişim konusunda çalışmaları takip etmeniz için tek bir tıklama yeterli olacaktır. Peki ama nedir bu sesli durum güncellemesi? Gelin bir de buna bakalım ve nasıl yapabileceğini anlatalım. Sesli durum güncellemeleri ile ilgili olarak karşınıza çıkarılacak olan duyuruları en azından sizler için hızlı bir şekilde organize etmek istiyoruz.

Sesli durum güncellemesi ile ilgili akla gelen her şeyi kendi içinde dengelemek önemli olacaktır. Örneğin durum paylaşımları son dönemlerde çok fazla ilgi çekiyor. Hele ki Instagram story özelliği gibi WhatsApp üzerinde de story paylaşma özelliği aktif olarak kullanılıyor. Bu yüzden bu kullanımların tamamını da kendi içinde değerlendirebiliyorsunuz ve incelemeye başlayabiliyorsunuz. Bizim önerimiz de aynı şeklide karşınıza çıkıyor ve bu süreçleri çok daha hızlı bir şekilde kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Geç kalmayın ve sizler de yeni güncelleme ile sesli durum güncellemelerine göz atın.

WhatsApp sesli durum güncellemesi nedir?

WhatsApp üzerinden yapacağınız sesli durum güncellemesi, henüz aktif olarak çalışmıyor. Ama bir iki haftaya aktif olmuş olacak. Bu sayede ses kaydı yaparak durum güncelleyebileceksiniz. Örneğin durumunuza bir cümle ya da logo koyuyorsunuz ya, onun yerine ses kayıt da yapabileceksiniz artık. Bir kişi sizin durumunuza bakınca çalışıyor, sporda, uyuyor gibi duyurulara ek olarak ses kayıt da dinleyebilecek. Bu yüzden de kolay ve etkili bir tarza sahip olacaksınız. Tamamen sizin beklentilerinizi kapsayan bu çözümler için tek yapmanız gereken birkaç tıklama işlemi olacaktır. Gelin ve her türlü seçimleri, yenilikleri, fırsatları ve aşamaları aynı beklentiler üzerinden kullanmaya başlayın. Daha farklı bir dünyanın farklı bir mesajlaşma uygulaması olarak bizlere tanıtılan WhatsApp, mobil interneti en verimli şekilde kullanmak için de güncelleme yaptıklarını söyledi. Düşük internet tüketimi ile uzun ömürlü kullanımlar sağlamayı amaçlayan şirket, bu anlamda da önemli çözümler sunuyor.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...