Sanal Arkadaşlarla Oynanabilecek Oyunlar

Sanal Arkadaşlarla Oynanabilecek Oyunlar

Sanal Arkadaşlarla Oynanabilecek Oyunlar Günlük hayatta artık oyunlar sanal dünyaya taşınmıştır. Sanal dünyada arkadaşlarınız ile beraber ortak bir oyun oynayabilirsiniz. Bu oyunlar ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Ancak bu oyunlar arasından güzel olanları seçmeniz gerekir. Aksiyon ya da rekabet tarzı oyunlar çok daha fazla tutulmakta olsa da bazı oyunlar üç boyutlu olmasalar bile Keyif veren oyunlardır. Çünkü grafikten ziyade arkadaş ortamı bu oyunları daha eğlenceli kılar. Bu oyunlara birçok örnek verebiliriz. Ayrıca bu oyunların düşük performans istemesi birçok oyuncu tarafından oynanabilmesini sağlamaktadır. Peki sanal arkadaşlarla oynanabilecek oyunlar nelerdir?

  • Gartic.io
  • AmongUS
  • Town of Salem

Bu oyunlar sayesinde sizler de arkadaşlarınız ile çok keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Gelin sizlere bu oyunlar hakkında bilgi verelim.

Gartic.io

Gartic io oyunu en keyifli oyunlardan bir tanesidir. Oyun içerisinde sırayla bir oyuncu seçilir ve bu oyuncu bir kelimeyi çizerek anlatmaya çalışır. Kalan diğer oyuncular ise çizilen bu resmin ne anlama geldiğini anlamaya çalışırlar. İlk doğru bilen tam puan alırken diğer oyuncak sırasıyla birer puan eksik olacak şekilde alırlar. Ayrıca çizen kişi ne kadar çok doğru cevap alırsa o kadar çok puan alır.

AmongUS

Among Us oyunu bir diğer eğlenceli oyunlardan bir tanesidir. Arkadaşlar arasında samimiyetini arttırmak isteyen kişiler bu oyunu oynayabilirler. Oyun içerisinde iki takım vardır. Bu takımlardan birisi hain diğer takım ise masum kişilerdir. Hain takımda bulunan oyuncular oyunu sabote etmeye çalışırlar. Bu arada oyundaki hiç kimse diğer oyuncuların hangi takımda olduğu hakkında fikir sahibi değildir. Sadece hain oyuncular birbirini tanır. Hain oyuncular yeri geldiğinde masum oyuncuları öldürürler. Tüm masumlar öldüğü zaman Hainler kazanır.

Town of Salem

Belki de Aralarında en çok eğlence veren oyunlardan bir tanesidir. Oyun içerisinde bulunan oyuncuların her biri farklı bir göreve sahiptir. Bu oyuncular arasında köylü ve düşman takımlar bulunmaktadır. Köylüler kendilerine zarar veren oyuncuları asmak zorunda Düşmanlar ise köylülerin tamamını ve diğer düşmanları bitirmek zorunda. En son hayatta kalan kazanır.

Sanal arkadaşlarla oynanacak oyunlar yazımızın Sonuna Geldik. Televizyonu kim icat etti yazımızı okumak için web sitemize göz atabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...