Reklam İzleyerek Nasıl Para Kazanılır?

Günümüzde internet üzerinden işlem gören birçok kazanç kapısı vardır. Bunlardan bir tanesi de reklam izleyerek kazanç elde etmek. Reklam izleyerek para kazanmak istiyorsanız bunun için öncelikle bu işler için oluşturulmuş sitelere ihtiyacınız var. Bu para kazanma yöntemi sizi zengin edecek seviyede kazanç sağlamasa da orta düzeyde bir kazanç elde edebilirsiniz. Bu işi yaparken bolca zaman harcayıp orta düzeyde gelir elde etmeyi beklemeniz gerekiyor.

Bu iş için oluşturulmuş sitelerde de, çoğunlukla yüksek bütçeli kuruluşların reklamları bulunmaktadır. Para kazanabilmek için bu reklamları izlemeniz gerekir. Bazı reklamlarda ve sitelerde ise reklam izlemenin yanında reklam bağlantısına tıklamanız veya sizden istenen formu doldurmanız gerekebilir. Bu şekilde para kazanmak için oluşturulan bazı güvenilir siteler ise şöyle;

1- CASHFIESTA

Alışıla gelmiş sitelerden farklı olarak kullanılan bu site, bilgisayarınızda kurulu olan tarayıcınıza eklenti olarak eklendikten sonra siz internette sörf yaparken karşınıza ilgili reklamlar çıkarıyor. İnternet üzerinde yaptığınız her site ziyaretinde bu yöntemle para kazanmanız mümkün. Cashfiesta şimdilerde popülerliğini yitirmiş olsa da hala kullanılan bir kazanç kapısı. Bu site ingilizce olmasıyla eksi bir yön barındırsa da Google Translate’iniz den yardım alarak işinizi kolaylaştırabilirsiniz.

2 – SUPERPAY

Bu internet sitesi 2003 senesinden beri işlevini sürdürmekte ve birçok kişiye kazanç kapısı olmakta. Kuruluş yılından bu yana ödemelerini de zamanın da sorunsuz ve eksiksiz olmasıyla dikkat çekiyor. Eğer ki reklam izlemekten sıkılırsanız bu sitenin içerisinde anket doldurarak da para kazanabilirsiniz. Siteye kayıt olduğunuz da karşınıza yaklaşık 650 tane teklif çıkacaktır. Sizde kayıt olduktan sonra size sunulan bu tekliflerden istediğinizi yaparak kazanç elde edebilirsiniz.

3- NEOBUX

Kazanç kapısı olarak kullanacağınız bu site de 2008 senesinden beri sorunsuz çalışmakta ve kullanıcılarına iyi hizmet sunmaktadır. Neobux’ta diğer sitelere göre daha fazla ödeme yöntemi bulunmakta. Neobux, Superpay gibi çeşitli kazanç yolları değil de tek bir kazanç yolu sunmakta. Yalnızca reklam izleyerek kazanç elde edebileceğiniz bu sitede bunun haricinde yapabileceğiniz başka bir yol bulunmamaktadır.

4- CASHCRATE

6 milyon civarında kullanıcısı bulunan bu site, reklam izleyerek para kazanmada en popüler sitelerden bir tanesi durumunda. Bu site kullanıcılarına tek bir kazanç yolu yerine birden fazla kazanç yolu sunuyor. Reklam izlemek ve anket doldurmanın yanında diğer sitelerden farklı olarakta web araması yaparak kazanç elde edebilirsiniz. Bu sitede en fazla kazanç elde etmenizi sağlayan yol ise anket doldurmaktır. Değişen durumlara göre doldurduğunuz anket başına ortalama 1 dolar kazanabilirsiniz. Bu sitedeki kazancınızı da birçok yoldan hesabınıza aktarabilirsiniz.

5- INDOXDOLLAR

Şuan da kullanılan en popüler sitelerden biriside kuşkusuz Indoxdollar’dır. Bu site içerisinde de bazı siteler gibi farklı yollardan kazanç elde etmeniz mümkün. Bu yollardan en çok tercih edilenler ise; ürün denetleme, ücretli E-postalar, ücretli araştırmalar, belirli görevlerdir. Bu sitenin de kuruluşu eskiye dayanmakla beraber 14 senedir hizmet vermektedir. Bu site üzerinden elde ettiğiniz kazancı banka kartına, çek ve Paypal üzerinden size sorunsuz bir şekilde aktarılmaktadır. En güvenilir sitelerden birisi olan bu site reklam izleyerek kazanç elde etme hizmeti verenlerinde başında gelmektedir.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...