Pubg Liyakat Puanı Yükseltme Nedir?

Pubg Liyakat Puanı Yükseltme Nedir?

Pubg liyakat yükseltme önemli adımlar atmanızı sağlayabilir. Yükseltmek istediğiniz durum için basit bir çözüm bulabilirsiniz. Oyunu oynamak mantığından çıkmadan bu işlemi kolayca yapabilirsiniz. Genel oyun değerlendirmesine göre durumunuzu iyileştirmeniz gerekmektedir.

Bir oyuna düzenli olarak devam etmeniz ve bunu yaparken kötü davranışlardan arındırılmış olmanız liyakat puanı yükseltmenize katkı sağlayacaktır. Oyunun içinde kendi sistemine ait bir cezalandırma işlemi vardır. Bunu düşünerek hareket etmeniz önerilir. basit fakat zaman alan durumlarınızın avantaja çevrilmesini sağlayabilirsiniz. Üstünlük kurmanız için bu son derece önemlidir.

PUBG Mobile Sıralamayla Liyakat Yükseltme Nasıl Yapılır?

Pubg mobile liyakat puanınızı artırmak istediğinizde şu maddeleri yapabilirsiniz. Genel olarak oyuna devama ek gibi de düşünülebilir:

  • Liyakat puanınızın düşmesine neden olan ceza durumlarını keşfetmeniz ve bunlardan uzak durmanız gerekmektedir. Oyuna devam ettikçe bu durum netleşecektir.
  • Elinizden geldiğince iyi bir dereceye girmeniz gerekmektedir. Dereceleriniz düzenli olarak iyileştikçe liyakat puanınızdaki artışı da fark edebilirsiniz. Örneğin ilk ona girenlerin 3 puan yükselmesi güzel bir detay olacaktır. Dereceniz 10-50 arası olursa 2 liyakat puanı yükselmektedir. Oyunda derecenizin 551-100 olması halinde 1 liyakat puanı yükselmektesiniz.

Pub G Takım Arkadaşlarıyla Liyakat Yükseltme Nasıl Yapılır?

PUBG liyakat yükseltme yöntemlerinde öne çıkan bir durum da takım arkadaşlarınızla olan sürecinizdir. Pub g oyununda takım arkadaşlarınıza sabotaj düzenlememeniz gerekmektedir. Bomba, molotof gibi suikast araçlarını bu kapsamda kullanmamalısınız.

  • Düzenli olarak tekli mod kullanılarak maç yapabilirsiniz.
  • Oyunu oynarken orijinal olarak varlığını süreci genelde devam etmelisiniz. Hile ve bug kullanımından uzak durmalısınız.

Pubg Mobile Liyakat Puanı Düşerse Ne Olur?

Pubg mobile liyakat puanınızın düşmesi halinde oyundan alacağınız keyifte azalma olabilir. Oyunda çıkan sorunlar ve küçük pürüzler takımada yansıyacaktır. Oyunun devamında en güzel yanı takım oyunu olmasıdır ve bunu düşünerek puanı da yükseltebilirsiniz.  Liyakat puanınızın altmış altına düşmesi halinde yeniden yükseltebilirsiniz. Bu puanlama sabit değildir.

Pubg Mobile Liyakat Puanı Neden Düşer?

Keskin çizgilerle bir kere daha bakıldığında pubg mobile liyakat puanı oyundaki hileleriniz nedeniyle düşebilir. Maç esnasında farklı takımlarla iş birliğiniz olmamasına dikkat ediniz. Bu kural oyun içinde önemli bir durumdur. Pubg puanı spor yapıyormuşsunuz gibi değerlendirilebilir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...