Oyuncu Bilgisayar Modelleri Önerileri

Oyuncu Bilgisayar Modelleri Önerileri

Gün geçtikçe teknolojik gelişmeler ile çoğalan bilgisayar oyunlarına olan ilgi çok daha artmaktadır. Bundan dolayı oyuncu bilgisayar önerileri pek çok kişi tarafından dikkate alınmaktadır. Böylece bilgisayar seçimi yapılırken en doğru karar verilmektedir. Yeni oyun bilgisayarı almak isteyenler için farklı özelliklerde bulunan birkaç modeli sıralamak mümkün olmaktadır. Son zamanlarda yükselen dolar fiyatlarından dolayı biraz pahalı olan modeller içinden en ekonomik ve özellikleri bulunan modeller hakkında bilgi sahip olabilirsiniz. Oyunların özelliklerine göre bilgisayar modelleri çok önemli olmaktadır. İşte farklı özelliklerde olan en iyi bilgisayar modellerinden bazılarını şu şekilde sıralamak mümkün olacaktır.

CasperExcalibur G770. 1075 – 8D0X Modeli

Oyuncu bilgisayar modelleri içinde düşük bütçeli oyun severler için CasperExcalibur G770. 1075- 8D0X modeli son derece uygun olmaktadır. Metal ve ince tasarıma sahip olan model RGB aydınlatmalı klavye görsel bakımdan son derece ideal olmaktadır. Bilgisayar 4GB ve 128 bit özelliğine sahip olup depolama bölümünde 240GB oranında SDD bulunmaktadır. ekran boyutu standart olan laptop boyutlarında olmaktadır.

MSI GF63 Thin 10SC – 260XTR Modeli

En iyi oyuncu bilgisayarı modelleri içinde en çok tercih edilen MSI GF63 Thin 10SC- 260XTR modeli oyun severler için son derece ideal olan bir model olmaktadır. Bu model içinde Infel i5 işlemci bulunmakta ve 10. Nesil 10500H modeli yer almaktadır. Kapasitesi 64GB olmakta ve ekran boyutu 15.6 inç olarak tasarlanmıştır. Oyuncuların rahatlıkla oyunlarını oynayabileceği bilgisayar 60Hz destek sağlamaktadır.

Acer Nitro 5 AN515 – 44 Modeli

Acer Nitro 5 AN515- 44 intelden bağımsız olarak AMD işlemci özelliklerine sahip olmaktadır. Ekran kartında NvidiaGeForce GTX 1650ti modeli yer almakta ve 4GB desteği olan ekran katına sahiptir.

LenovoIdeaPad Gaming 3 Modeli

Donanımsal özelliklere sahip olan LenovoIdesPAd Gaming 3 modeli AMD Ryzen 5 4600H işlemci içermektedir. 4. Nesil olan ürün en üst seviye 4. 2GHz kadar çıkmaktadır. 8MB ön belleğe sahip olan model 3200MHz’lik bir RAM özelliği bulunmaktadır. Bunların yanı sıra SSD depolama yer almaktadır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...