Netflix Üyelik İptal Etme Yöntemi Nedir?

Dijital mecralar içerisinde bulunan, son zamanlarda ön planda olmayı başararak televizyon yerini almaya dair ilerleyen platformlardan biri de Netflix oluyor. Her geçen gün artan kullanıcı sayısına hitaben en iyi dizi ve film içerikleriyle yayın yapan bir platform olan bu kuruluş, yıllardan beri ilgi görmesiyle beraber son yıllarda popüler olmasını da koruyor. İçeriklerden memnun kalmadığınız takdirde ya da herhangi bir sebepten ötürü siz de Netflix hesap silme gibi işlemler yapmak istiyorsanız ya da Netflix üyelik iptal etme nasıl yapılır merak ediyorsanız sizlere özel bir rehber hazırladık.

Netflix hesap silme nasıl yapılır?

Netflix’ye üye olmak gerçekten de çok kolay. Peki ya hesabı silmek istediğinizde de bu kadar kolay mı? Tüm aşamaları sizlere anlatacağız. Siz de buna göre, Netflix hesabı kullanmak istemezseniz eğer kısa sürelik işlemlerle beraber hemen hesabınızı silebilirsiniz.

İlk olarak üyelik silmek istediğiniz hesap olarak, Netflix.com adresine giriş yapınız.

Burada hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ köşede bulunan Profil fotoğrafına tıklayıp, “Hesabınız” menüsünü seçiniz.

netflix uyelik iptali

Hesabınız’a giriş yaptıktan sonra, burada eposta adresiniz, ödeme yöntemi işleminiz ve kullandığınız paketlere dair tüm hesap bilgilerini görüntüleyebilirsiniz. İlgili alanlarda bulunan üyelik ve ödemeler menüsü üzerinden “üyeliği iptal et” butonu ile tüm işlemleri sürdürebilirsiniz.

Üyeliği iptal et dediğinizde, Netflix size 2 soru sorar. Bunlardan birisi “Artık izlemek istemiyor musunuz” şeklindeyken, diğeri de “bizimle kalın” olarak seçenekler sunar.

“Bizimle kalın” diyerek, uygun fiyatlı seçimler yapmanız konusunda size yardımcı olan Netflix, en iyi şekilde sizi kaybetmeden doğru fiyat listesi çıkartır. Eğer üyeliğinizi silmek istiyorsanız, seçeceğiniz menü, “iptal işlemini tamamla” şeklinde yazı üzerine tıklayıp devam etmeniz yeterli olacaktır.

Netflix’de “İptal işlemini tamamla” dedikten sonra, son aşamada ise, kendilerinde bulunan üyeliğini neden iptal etmek istediğinize dair size soru sorar. Siz de buna göre, herhangi bir nedeni işaretleyerek, iptal etme işlemini tamamlamış olursunuz.

Netflix ücretsiz deneme iptal etme nasıl olur?

İster bilgisayar isterseniz de telefon ile Netflix ücretsiz üyeliğinizi sonlandırmak için yapacağınız tek şey, fatura döngüsünden 24 saat önce hesabı sonlandırmak olacaktır. Aksi durumda fatura çıkartılır ve ödeme zorunluluğu doğabilir. Bunun için, ücretsiz üyeliği iptal etmek için üyelik tarihiniz bitmeye yakın yukarıdaki rehberde yazılı olan tüm işlemleri yaparak gerçekleştirebilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...