Minecraft Maden Fırını Nasıl Yapılır

Minecraft Maden Fırını Nasıl Yapılır?

Minecraft Maden Fırını Nasıl Yapılır? Bilgisayarlarda köklü bir geçmişe sahip olan ve günümüzde bile halen çok sayıda oynanan oyunlardan birisi olan Minecraft çeşitli itemlerin üretiminde farklı metotlar kullanılmaktadır. Bu nedenle birçok insan bu üretilmesi gereken itemlerin nasıl üretildiği hakkında bilgi sahibi olmak ister. Oyun içerisinde bulunan eşyalar farklı biçimlerde üretilmektedir. Crafting table kullanarak daha fazla eşya üretilebilir. Bu eşyaları oluşturarak oyun içerisindeki deneyimlerinizi arttırabilirsiniz. Daha kaliteli eşyalar üretebilir, hayatta kalmak için daha fazla avantajlar elde edebilirsiniz. Oyunu farklı modlarda oynasanız bile crafting table kullanarak eşya öğretmek sizlere büyük avantajlar sağlayacaktır.

O içerisinde üretilebilecek eşyalardan bir tanesi ise maden ocağıdır. Maden ocağında üretmek için belirli yöntemler kullanılır. Bu yöntemler ile üretilecek olan olan maden ocağının nasıl Craftlandığı hakkında sizlere bilgi vereceğiz. Peki Minecraft’ta Maden ocağı nasıl oluşturulur gelin birlikte görelim.

 

Minecraft Maden Ocağı Nasıl Yapılır?

Minecraft Maden Ocağı Nasıl Yapılır? Öncelikle yapılışına geçmeden önce sizlere gerekli malzemelerden bahsetmemiz gerekir. Bu malzemeleri kullanarak ara ürünler oluşturup ana ürünümüz olan maden ocağını oluşturmayı sağlayacağız.

  • Düzgün taş oluşturmak için 3 tane kırık taş
  • Maden fırını oluşturmak için 8 tane kırık taş
  • Maden fırını oluşturmak için 5 tane Demir külçe

Bu malzemeleri topladıktan maden fırını nasıl oluşturulduğu kısmına gelebiliriz. Öncelikle 3 tane kırık başımızı düzgün taşa çevirmek için mangalda iki kere pişirmeniz gerekir. Pişirirken alt kısma yakıcı bir item koymayı unutmayın. Bu işlemin ardından 3 adet düzgün taşımız olacaktır. Ardından crafting tablea gidip maden ocağı yapmaya başlayabiliriz. Crafting table da ek olarak kendiniz oluşturmanız gerekir. Onu oluşturmak için doğadaki malzemeleri kullanmanız yeterlidir.

Sol kısmındaki alana ortası boş kalacak şekilde toplam 8 adet kırık taş koyarak mangal oluştururuz. Ardından sol kısımda 9 tane boşluğun orta yerine mangal koyarız. Alt kısmında bulunan 3 tane boşluğa ise düzgün taşlarımızı yerleştiririz. Diğeri ise 5 tane boş yer kalacaktır. Bu 5 tanelik boş kısma ise önceden hazırladığımız Demir külçeleri yerleştiririz. Oluşturduktan sonra artık maden ocağımız hazırdır. Keyifli dakikalar geçiririz oynamanızı dileriz.

Minecraft gibi diğer ücretsiz oyunları da keşfetmek istiyorsanız, “En İyi Bilgisayar Oyunları Ücretsiz” makalemize göz atabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...