Minecraft Kutup Ayısı Nedir?

Minecraft Kutup Ayısı Nedir?

Minecraft kutup ayısı nedir sorusu oyun oynayan kişiler tarafından oldukça merak edilmektedir. Minecraft oyununda bulunan kutup ayıları buzlu biyomlarda yaşamaktadır. Saldırıda bulunmazsanız kutup ayısı da size herhangi bir saldırıda bulunmayacaktır. Fakat en ufak bir zarar gördüğünde karşı saldırıya geçecektir.

Hem yetişkin hem de yavru kutup ayılarını vahşi doğada görmek mümkündür. Bu kutup ayıları evcilleştirilebilmektedir. Fakat dikkat edilmesi gereken husus yalnız kutup ayılarını evcilleştirmeye çalışmak gerekmektedir. Yanında yavrusu olanlardan uzak durulmalıdır.

Minecraft Kutup Ayıları Ne Kadar Zarar Verir?

Minecraft kutup ayılarının ne kadar zarar verdiği de merak edilmektedir. Kutup ayılarına karşı son derece sakin olmalısınız. En ufak bir saldırıda bulunmamaya özen göstermelisiniz. Özellikle kutup ayıları yavrularına karşı çok hassas olup çok saldırgan hale gelmektedir. Korumacı duygu ile yaklaşmaktadırlar.

Kutup ayısının yetişkinlerine saldırırsanız arkadaşları da yardıma gelecektir. Öyle ki diğer kutup ayıları savunmaya geçmek için koşmaktadırlar. Yetişkin kutup ayılarının yaklaşık olarak 30 can puanı bulunmaktadır.

Minecraft Kutup Ayıları Ne Yemektedir?

Minecraft kutup ayıları ne yemektedir ve nasıl çiftleştirilir sorusunun cevabı da merak konusudur. Minecraft kutup ayıları maalesef hiçbir şey yememektedir. Yani manuel olarak çiftleştirilmeniz mümkün değildir. İlerleyen zamanlarda güncelleme gelebilir fakat şuan mevcut değil.

Kutup Ayıları Öldürüldüğü Zaman Ne Düşürülür?

Kutup ayılarının öldürüldüğü zaman ne düşürüldüğü cevabı ise balıktır. Şansınıza bağlı olmakla birlikte somon balığı veya morino balığı düşmektedir. Ödül sayısı kılıç ganimet durumuna göre de değişiklik göstermektedir. Yani ganimet 3 kılıç mevcutsa bu değerler 0-5 tane olarak değişmektedir.

Kutup ayıları hem kendileri hem de yavru kutup ayıları öldürülünce sinirlenmektedir. Bunun sonucunda saldırıya geçmektedirler. Yavru kutup ayıları vurulduğu zaman herhangi bir ganimet elde edilemeyeceği bilinmelidir. Kutup ayılarını yakarak öldürseniz bile çiğ balığın düşeceği bilinmelidir.

Kutup Ayıları Nasıl Doğmaktadır?

Minecraft kutup ayısının nasıl doğduğu konusunda ise aynı anda 4 tane kutup ayısının doğabileceğini bilmelisiniz. Karlı Tundra, karlı dağlar ve buz sarkıtlarında doğmaktadırlar. Donmuş deniz ve donmuş göllerde de bulunabilirler.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...