Left 4 Dead 2

Left 4 Dead 2

Left 4 Dead 2

Oyun eğlenceli ve arkadaşlar ile oynanabilen bir oyun türüdür. Tek tip zombi oyunda yoktur. Farklı zombi çeşitleri oyunu oldukça keyifli haline getiriyor. Left 4 dead 2 zombi oyunu oynanması kolay olan oyun çeşitlerinden birisidir. Pek çok pc ortamı için uygun bir oyun türüdür. Bol aksiyonlu olması ise; bazen oyuncularını yormaktadır.

World War Z GOTY Edition

Günümüzdeki bazı zombi oyunları film çeşitlerinde uyarlanmıştır. En çok tercih edilen zombi oyunu listesinde WorlWar Z GOTY edition oyunu da yer alıyor. Oyun kullanıcıları için oldukça keyifli bir oyun türüdür. Ayrıca oyun; bir film senaryosundan üretilmiştir.

Oyun karakterleri olan zombi çeşitleri zıplamalı olarak oyunu oynamaktadır. Bu özelliği ile pek çok zombi oyunundan ayrılmaktadır. Fakat oyunun en büyük sıkıntılarından birisi de Türkçe destekli bir oyun olmamasıdır. Bu yüzden de oyun için yabancı dil şart haline geliyor.

DyingLight

Oyun genel olarak kıyamet sonrası merak edenlere hitap etmektedir. Zombi çeşitleri kıyamet sonrası oyunda ortaya çıkıyor ve oyun başlıyor. Ekiple oynanan zombi oyunları listesinde Dyinglight sıklıkla ön sıralarda yer alır. Çünkü arkadaşlar ile oynanabilen bir oyundur. Oyunda zombi çeşitleri pasif olmak yerine oldukça aktif ve hareketlidirler.

Dead Island Definitive Edition

Günümüzde farklı zombi oyunları yer alıyor. Onlardan birisi olan Dead Island definitiveedition oyunu tatil zombi oyunları alanında yer alır. Oyun bir tatil alanında başlar. Ada tatilinde her şey sorunsuz giderken akşam uyulur. Fakat sabah uyandıklarında ada bir zombi yerine dönüşmüştür. Oyun bu süreç ile başlar ve devam eder. Oyunun en dikkat çekici tarafı ise; zombiler oyuncuyu ısırır; fakat oyun karakteri zombiye dönüşmez.

Deadlight: Director’sCut

Zombi oyunları her zaman için ilgi görmektedir. Farklı zombi oyunları listesinde Deadlihgt: Director’scut oyunu sıklıkla ön planda yer alır. Oyunda zor olmayan bulmaca çeşitleri yer alıyor. Bulmacaların çözümleri ile ilerlemek oyunu daha çok heyecanlandırmaktadır. Oyun en çok tasarımları ile dikkat çekmektedir. Fakat oyunun uzun süreli olarak devam etmesi oyuncuları bazen yormaktadır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...