İsimden Numara Sorgulama Ücretsiz 

İsimden Numara Sorgulama Ücretsiz 

Turkcell isimden numara sorgulama işlemini gerçekleştirmek için 11832 numaralı hattı aramalı ve numarasını öğrenmek istediğiniz kişinin ad ve soyad bilgilerini vermelisiniz.

Turkcell İsimden Numara Sorgulama Ücretsiz

Turkcell isimden numara sorgulama işlemini gerçekleştirmek için 11832 numaralı hattı aramalı ve numarasını öğrenmek istediğiniz kişinin ad ve soyad bilgilerini vermelisiniz. Bu işlem ile istediğiniz bilgilere kolaylıklaolarak ulaşacaksınız. Fakat bu sorgulama için ücret ödemeniz gereklidir.

Ücretsiz İsimden Numara Sorgulama Programı 

İsimden numara sorgulama programı kişilerin verilerini ele geçirdiği ve bazı ücretlendirmeler yapabildiği için güvenli değildir. Bu nedenle ücretsiz olarak numara sorgulaması yapabilmek için sosyal medya platformlarında arama yapılmalıdır veya Google arama motoru kullanılmalıdır.

Son 2 Rakamdan Numara Bulma

Öncelikle son 2 rakamdan numara bulmak için yapılması gereken tek bir işlem bulunmaktadır. Bu da operatörünüzün müşteri hizmetlerine ulaşarak son 2 rakam bilgisi ile sorgulama yapmaktır. Bu işlem ile kolayca sonuca ulaşabilirsiniz.

E-Devlet İsimden Numara Sorgulama

E-devlet üzerinden isim ile numara sorgulaması yapmak mümkün değildir. Fakat numara ile kişi bilgisi sorgulama işlemini E-devlet sisteminde gerçekleştirebilirsiniz. İsim ile numara sorgulaması için operatörlerin müşteri hizmetlerine başvurulmalı veya operatörlerin numara sorgulama hatları aranmalıdır. Bu işlemlerin yanı sıra 118 80 gibi bilinmeyen numaralar servislerini arayabilirsiniz.

BTK İsimden Numara Sorgulama 

BTK isimden numara sorgulama veya numara sorgulama hizmeti vermektedir. Fakat bu hizmetin belirli bir ücretlendirmesi olduğunu unutmamalısınız. Sorgulamanızı gerçekleştirdikten sonra istediğiniz bilgilerini alamasanız bile ücretlendirmeyi karşılamanız gereklidir. BTK üzerinden yapılan sorgulama için kişinin yaşadığı şehir bilgisi de verilmelidir.

Yurtdışı İsimden Numara Sorgulama

Yurtdışında yaşayan kişilerin telefon numaralarını sorgulamak için Eupse.com adlı siteyi kullanabilirsiniz. Site içerisinde tek yapmanız gereken numarasını öğrenmek istediğiniz kişiniz adını aratmaktır. Bu işlem ile numaralar listelenecektir. Fakat bu siteden yapacağınız sorgulamaların ücretli olduğunu bilmelisiniz.

Türk Telekom İsimden Numara Sorgulama

118 55 numaralı hattı arayarak Türk Telekom isimden numara sorgulama işleminiz gerçekleştirebilirsiniz. Bu hat üzerinden sadece isim bilgisi ile veya isim ve şehir bilgisi ile sorgulama yapabilirsiniz. Sorgulama için diğer bir yöntem ise *100#’yi tuşlamak ve bilinmeyen numaralar servisine ulaşarak isim ile numara sorgulaması yapmaktır.

 

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...