Günümüz Telefon Markaları

Günümüz Telefon Markaları

Günümüzde artık her alanda yanımızda olan telefonlar birçok işimizi kolaylaştırmaktadır. Bu telefonlar farklı donanımlara ve farklı performanslara sahiptir. Kimisi diğerlerine göre daha hızlı çalışırken kimisinin fotoğraf kalitesi diğerlerinden daha yüksektir. Bunda en büyük etken telefon üreticilerinin kullandıkları donanım ve yazılım vardır. Günümü telefon markaları içerisinde birçok marka ve model bulunmaktadır. Bu telefon markaları genelde belli bir alana odaklanırlar. Bazı telefon markaları batarya kapasitesine odaklanırken bazıları ise fotoğraf çekme kalitesi ile uğraşır. Bazıları ise en hızlı performansı sunmak için çabalar.

Birçok şirket rekabet içerisinde telefon üretmektedir. Bu rekabetin en başında Xiaomi, Apple, Samsung gelmektedir. Bu 3 markanın da kendinde has özellikleri vardır.

APPLE

Günümüz Telefon Markaları deyince akla ilk gelen Apple diğer telefonlara göre biraz daha pahalıdır. Apple’ın çıkardığı telefonlar çok performanslı bir şekilde çalışmaktadır. Ayrıca telefonların kameraları diğer marka telefonlara göre kat kat kalitelidir. Apple ile sizlerde çok güzel fotoğraflar çekebilirsiniz. Birçok avantajı olduğu gibi diğer markalara göre bir dezavantajı vardır. Bu ise batarya kapasitesidir. Günlük kullanımda size problem çıkartabilecek bir sorundur. Uzun süreli kullanımda bataryanız yeterli gelemeyecektir. Bu nedenle yanınızda powerbank ya da şarj makinenizi ayırmamanız tavsiye edilir.

SAMSUNG

Günümüz Telefon Markalarının önde gelenlerinden Samsung, android işletim sistemiyle kullanıcılara özgürlük tanır. Orta ve düşük segment telefonları pek beğenilmese de amiral gemileri olarak nitelendirebileceğimiz telefonları çokça beğenilmektedir. Samsung’un en beğenilen yönü ara yüzüdür. Diğer telefonlara göre iç tasarımı daha güzel diyebiliriz. Piyasaya 90 Hz 120 Hz gibi ekranlar ile çıkmaktadır. Bu ekran yenileme hızları ile kullanıcılara pürüzsüz bir deneyim sunmaktadır.

XIAOMI

Gününüz Telefon Markalarından olan Xiaomi en uygun fiyatlı telefon markasıdır. Xiaomi ile sizlerde ucuz fiyatlara yüksek performans alabilirsiniz. İşlemci, RAM, depolama gibi birçok yönden avantajlı olan bu telefon kamera ve cihaz tasarımı bakımından pek beğenilmemektedir. Ancak fiyat performans olarak bakıldığında sizlere bütçenizde büyük oranda fayda sağlayacaktır. Ayrıca tüm kaliteli oyunları yüksek performansta oynamanızı sağlayacak bir markadır.

Günümüz telefon markaları yazımızın sonuna geldik. Telefon Bilgisayara Nasıl Bağlanır? Yazımızı okumak için buraya bırakıyoruz. Her zaman I ♥ Google

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...