Gta V Hileleri Nelerdir?

Gta V Hileleri Nelerdir?

Gta V hileleri nelerdir sorusunun cevabı Gta severler için oldukça önemlidir.Gta dünya üzerinde oldukça popüler olan bir oyundur. Gta V Kaliforniya eyaletinin güneyinden esinlenerek oluşturulmuştur. Gta V oldukça zevkli ve aksiyonlu bir oyundur. Fakat bir müddet sonra değişiklik isteyebilirsiniz. Bu durumda devreye hileler girmektedir. En çok kullanılanhileler; ölümsüzlük hilesi, polisten kurtulma hilesi ve aranma seviyesini arttırma hilesidir.

Gta V Ölümsüzlük Hilesi

Gta V ölümsüzlük hilesi nedirve nasıl yapılmaktadır? Gta oyununu oynayan kişiler oyun içerisinde ölümsüz olmak ve her istediklerini yapabilmek isterler. Fakat burada dikkat edilmesi gereken ölümsüzlük hilesinin süresi 5 dakikadır. Ölümsüzlük hilesini yapmak isterseniz:

PC:PAINKILLER

PS: sağ, x, sağ, sol, sağ, r1, sağ, sol, x, üçgen

Xbox: sağ, a, sağ, sol, sağ, rb, sağ, sol, a, b

Hepsi(tel) : 1-999-724-654-5537

Gta V Aranma Hilesi

Gta V aranma hilesi ne işe yarar diye sorarsanız oyunun heyecanını arttırmaktadır. Sürekli her yerde aranacağınız için oyun daha heyecanlı bir hale gelecektir. Fakat aynı zamanda daha zor bir hal alacağını da unutmayın.

FUGITIVE: Arama seviyenizi yükseltirken

LAWYERUP: Arama seviyenizi düşürecektir.

Gta V Polisten Kurtulma Hilesi

Her oyunda olduğu gibi Gta V içinde kurallar söz konusudur. Bu kuralları aştığınız takdirde peşinize polisler takılacaktır. Kimileri heyecan için aranma hilesi kullanırken kimileri de polisten kurtulmak istemektedir. Hilesiz bir şekilde polisten kurtulmanın yolu saklanmaktır. Fakat bunun için hile yapmak isterseniz LAWYERUP hilesini kullanmalısınız.

Gta V Araba Hileleri Nelerdir?

Gta V araba hileleri de oldukça fazla talep görmektedir. Gta V araba hileleri nelerdir sorusunun cevabı ise şu şekilde belirtilebilir:

  • Limuzin: VINEWOOD
  • Stund Uçağı: BARNSTORM
  • Duster uçağı: FLYSPRAY
  • Golf arabası: HOLEIN 1
  • Çöp kamyonu: TRASHED

Bu hileler dışında can ve zırh hilesi, silah hilesi ve paraşüt hilesi de oldukça fazla kullanılmaktadır. Görüldüğü üzere hileleri kullanmak oldukça kolaydır. Hileler için istenilen karakter, istenilen kodla hile uygulanmaktadır. Fakat hilelerin uygulandığı andan itibaren görevlerden elde edilebilecek bütün kazanımların iptal olacağını bilmelisiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...