GTA 5 benzeri mobil oyunlar

GTA 5 Benzeri Mobil Oyunlar

GTA 5 çıktığı ilk günden bu yana, oyun piyasasını alt üst ederek hemen hemen tüm önemli rekorları kırmıştır. Bu sebeple, kişiler mobil üzerinden de GTA 5 benzeri mobil oyunlar oynamak istemekte, bilgisayar ve konsollarda aldıkları zevki, mobil cihazlarında da yaşamayı arzulamaktadırlar.

GTA 5’e oldukça benzeyen ve oynarken sizlere keyif verebilecek oyunları sizler için listelemeden önce, listemizde ki oyunları oynamadan yaşınızın yettiğinden emin olmanızı sizlere tavsiye ediyoruz. Listemizde yer alan pek çok oyun 13+ ve 18+ gibi özelliklere sahip olabilir.

GTA 5 benzeri mobil oyunlar senaryoları ve içerdikleri aksiyonlar ile sizlerin beğenisini kazanabilir.

Aksiyonu Bol Olan GTA 5 Benzeri Mobil Oyunlar

Aksiyonu ile sizleri içine çeken, senaryosu ile de aksiyonunu bütünleyen mobil oyunları sizlere derledik. GTA 5 benzeri mobil oyunlar listemiz;

1)     MadOut2 BigCityOnline

Bir açık dünya mobil oyunu olan MadOut23 BigCityOnline, GTA 5’e oldukça benzemektedir. İçerisinde bulunan dünyayı keşfetmenizi isteyen oyun yapımcıları, MadOut2 BigCityOnline’ın açık dünyası için övgüler yağdırmaktadır.

Oyun tıpkı GTA gibi serbestçe dolaşıp, bol bol aksiyona girmenize olanak sağlamaktadır. Oyun içerisinde 30 farklı araba yer almak ile birlikte, bu arabaları kullanabiliyor olmak da ayrı bir zevk.

Oyun içerisinde kızgın ve sinirli denilebilecek botlar olduğu için, siz istemeseniz bile aksiyon sizleri içerisine çekebilir.

GTA 5 benzeri mobil oyunlar arasında, GTA serisine en çok benzeyen oyunların başında yer almaktadır.

2)     Miami Crime Vice Town

Google Play Store üzerinden ücretsiz biçimde erişebileceğiniz bu mobil oyun, tıpkı GTA Vice City’i andırmakta ve GTA V’in aksiyonuna benzer özellikler taşımaktadır. Mobil üzerinden erişebileceğiniz en iyi GTA 5 benzeri mobil oyunlar arasında yer alır.

3)     Los Angeles Crimes

PEGI 13 yaş sınırlamasına sahip olan bu oyun, oynayanları aksiyonu ile mest etmektedir. GTA’ya oldukça benzeyen bu oyunu da Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz. Online biçimde oynanabilen bu oyun, iki seçenekli kamera açısına sahiptir; 3. şahıs kamerası ve de birincil şahıs kamerası.

Oyun aynı zamanda PS4 için üretilmiş olan joysticki de desteklemektedir. (Bluetooth özelliğe sahip olan.)

Oyun içerisinde zombiler ile savaşa girebilir, araba yarışı yapabilir, arkadaşlarınız ile death match atabilirsiniz.

4)      Gangstar New Orleans OpenWorld

IOS, Android ve Microsoft Windows (PC) üzerinden oyuna erişebilirsiniz. Gangstar New Orleans OpenWorld bir açık dünya aksiyon oyunudur. Oyuna erişebileceğiniz yerler, diğer oyunlara nazaran daha geniş kitlelere hitap ettiğini de göstermektedir.

GTA benzeri mobil oyunlar arasında Android ve IOS (iPhone) işletim sistemlerinde rahatça oynayabileceğiniz bir oyundur.

5)     Gunshot City

Gunshot City yalnızca Android üzerinden erişim sağlayabileceğiniz, GTA benzeri bir oyundur. GTA 5’i mobilde deneyimlemek için var olan en iyi oyunlar arasında yer almaktadır. Gunshot City, sizlere aksiyonu bol bir şehir sunmaktadır.

Oyunu oynarken zevk alıp kendinizi aksiyona kaptırabilirsiniz. GTA 5 benzeri mobil oyunlar listemiz bu kadardı. Sizlerin GTA 5’e benzediğini düşündüğünüz mobil oyunlar var ise bizlere yorum kısmından belirtebilirsiniz.

Web sitemizi ziyaret ederek daha farklı konularda da tavsiye almanız mümkün.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...