2020 En İyi Web Tarayıcıları Hangileridir?

 2020 yılı itibariyle kullanıcılar tarafından en beğenilen tarayıcı hangileridir? Hangi tarayıcılar 2020 yılında ön plana çıkıyor? Bunların hepsini sizlere bu yazımızda derleyeceğiz. Sizin de genel olarak kullandığınız tarayıcına göre web tarayıcısı ile ilgili olarak internette deneyimleriniz dahilinde etkisi büyük olan birçok tarayıcı vardır. Tarayıcılar, web sitelerde hızlı dolaşmanızda, etkili iletişim kurmanızda ya da performansıyla beraber size de performans sunmasında etkilidir. Hal böyle olunca da web tarayıcısı noktasında en çok öne çıkan, iki özellik olan şey de hızlılık ya da gizliliktir.

Bundan sonraki noktada ise, çok fazla sistem kaynağı tüketmeyen tarayıcılar önemlidir. Hafif bir tarayıcı, ne kadar sistem üzerinde kaynak kullanmaz ise buna göre size katkı sağlar, performans anlamında ihtiyaçlarınızı karşılar olacaktır. Gizlilik açısından açık ara önde olan Firefox olmaktadır. Günümüzün en iyi tarayıcısı olarak kullanılır. 2020 ylının en iyi 3 tarayıcısı şöyledir:

Mozilla Firefox Birincidir…

En iyi ve önemli tarayıcılar arasında yer alan Firefox, günümüzde kişiselleştirme noktasında oldukça geniş bir yapı sunar. İzleyicinin engellemek istediği tüm özelliklerden tutunda güncelleme ile beraber gelen performanslarda da oldukça güçlüdür. Birçok yönden akıcı hizmet sağladığı gibi web tarayıcısı noktasında bazı kaygılar da yok değil. Firefox, kullanıcıların maddi katkılarıyla ayakta duran ve bağış toplayan bir tarayıcıdır.

Microsoft Edge 

Chromium motoru sayesinde tekrardan harekete geçen ve Windows’un varsayılan web tarayıcısı noktasında Edge olarak bulunan tarayıcımız, çok eskiden yavaştı. Son güncelleme sayesinde daha hızlı, daha aktif ve etkindir. Bu da tarayıcıda parola yöneticileri ve rekalm engelleyici olarak birçok açıdan işlevselliğiyle bilinir, kullanılır durumdadır.

Hem gizlilik işlevleri hem de kişiselleştirme noktasında kaliteli bir tarayıcı olan Edge web tarayıcısı ile çok hızlı şekilde tarayıcı kullanımı yapabilirsiniz.

 

Google Chrome

Google Chrome, Google’ın en gurur duyduğu tarayıcılardan biridir. Fakat kendi içerisinde RAM ve bellek kullanımı olarak çok tüketiyor, sistemi çok yavaşlatıyor denilebilir. Bu nedenle Microsoft Edge içinde Chromium motoru olsa da diğer bir taraftan Google Chrome olarak kendilerine pek yararı dokunmamı şdurumdadır. Geniş eklentisi olması, çapraz birçok platform içerisinde kullanılabilir olması saysinde gerçekten de google Chrome, birçok açıdan hala yoğun şekilde kullanılmaktadır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...