Facebook Gizli Fotoğraf Görme

Sosyal medya platformunda en çok takip edilen ve tercih edilen Facebook’ta gizlenmiş olan fotoğrafları görmek mümkün mü sorusu en çok araştırılan konuların başında gelmektedir.

Facebook gizlilik konularına en çok önem veren sosyal platform olduğundan kullanıcıları paylaşımlarının bazılarını istedikleri kullanıcılarından kolay bir şekilde gizlemesi mümkün olmaktadır. Ancak bu platformda bu durumun önüne geçebilmenin bir yolu bulunmaktadır.

Facebook Gizli Fotoğraf Görme

Her geçen gün takipçi sayısının arttığı Facebook platformunda gizlenen fotoğraflara nasıl bakılır sorusu çok fazla sorulmaktadır. Bu alandan gizlenmiş olan fotoğraflara bakmak mümkün olup bunun için yapılması gerekenler vardır. Pek çok kişinin tam olarak bilmediği bir Fecoder uygulaması ile Facebook’ta gizlenmiş olan resimleri görmek mümkün olacaktır. Bu uygulama sayesinde gizlenmiş olan profil ve fotoğraflara bakma şansını yakalayabilirsiniz. Fecoder uygulaması ile gizlenen fotoğrafları görmek için izlenmesi gereken adımlar bulunmaktadır.

Fecoder Nedir?

Fecoder Facebook tarafından kullanıcıların gizlenmiş olan fotoğraflarını görebilmesi için sağlanan bir uygulama olmaktadır. Bu uygulama gizli olan kullanıcıların fotoğraflarına ulaşmaya olanak sağlamaktadır. Hem gizlenmiş fotoğrafları hem de sizi engelleyen kullanıcıların paylaşımlarını çok daha rahat bir şekilde görmek için son derece mükemmel bir uygulama olmaktadır.

Fecoder İle İzlenmesi Gereken Adımlar Nelerdir?

Genel olarak günümüzde çok fazla kullanılan Facebook da merak edilen uygulamalardan biri de fecoder ile gizlenen fotoğrafları görmek için izlenmesi gereken adımlar vardır. Bu adımların ilki Fecoder uygulamasını indirilmesidir. Eklenti Chrometarafından kurulduktan sonra görmek istenilen kullanıcının profil fotoğrafının açılması sağlanmalıdır. Fecoder uygulaması Chrome içinde yer alan logosuna tıklanmalıdır. Daha sonra fotoğrafı aç seçeneği seçilmelidir.

Facebook’ta Engellenmiş Olan Kullanıcının Fotoğraflarına Nasıl Bakılır?

Pek çok kullanıcı kendini engelleyen kişilerin fotoğraflarını görmek istedikleri için farklı yöntemler uygulamaktadır. Ancak bunun için yapılması gereken yöntemler farklı olmaktadır. Facebook’ta engellenmiş kullanıcının fotoğraflarına bakmak için neler yapılmalı? Bunun için yapılması gereken Facebook, kullanıcı adı ve adresine girilmesi gerekir. Giriş yapıldıktan sonra aynı işlemler yapılabilir. Böylece engelleyen kullanıcının gizlenmiş olan fotoğraflarını görmek mümkün olacaktır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...