Ev Hanımlarına Kredi Veren Bankalar

Ev Hanımlarına Kredi Veren Bankalar 2023

Ev Hanımlarına Kredi Veren Bankalar aile ekonomisine katkıda bulunmak isteyen birçok kadının araştırdığı ve merak ettiği konular arasında yer almaktadır.

Gün geçtikte ev hanımlarına uygun faiz ile kredi veren bankaların sayısının arttığı görülmektedir. Sizler de herhangi bir iş içerisinde çalışmıyorsanız ya da gelirinizi herhangi bir resmi belge ile ispatlayamıyorsanız işte bu bankalar ile birlikte kredi alabilirsiniz. Aşağıdaki yazımız içerisinde ev hanımlarına kredi veren bankalar detaylı bir şekilde açıklanmaktadır.

Ev Hanımlarına Kredi Veren Bankalar 2023

Günümüzde herhangi bir yerden geliri olmayan ya da buna ek olarak gelirini resmi olarak ispatlayamayan ev hanımlarının kredi alabilecekleri belirtilmektedir. Söz konusu bu program ile birlikte kadınların ekonomiye kazandırılması ile birlikte üretime destek sağlanması da amaçlanmaktadır. Son zamanların araştırma konularından birisi olarak karşımıza çıkan bu program ile birlikte ev hanımları da özel bankalar aracılığı ile kredi alabilmektedir.

Enpara ile Ev Hanımlarına Gelir Belgesiz Kredi

Yapılan son araştırmalara göre bakıldığında Enpara ile birlikte %1,73 faiz oranıyla ev hanımlarına gelir belgesiz kredi verildiği görülmektedir. Söz konusu ev hanımlarına destek projesi içerisinde Enpara ile birlikte tam 15 Bin TL tutarında kredi verilebildiği karşımıza çıkmaktadır. Sizler de QNB Finansbank’a ait olan dijital şube Enpara ile birlikte gelir belgesiz kredi çekebilirsiniz.

Ziraat Bankası ile Birlikte Ev Hanımlarına Kredi İmkanı

Ev hanımlarına kredi imkanı veren bankalar arasında Ziraat Bankası’nın da olduğu görülmektedir. Söz konusu bu banka ile birlikte ev hanımları kredi desteği alabilmektedir. Aldıkları bu kredi desteğinin ise %1,55 oranında faize sahip olduğu karşımıza çıkmaktadır. Sizler de düşük kredi faizleri ile birlikte ödeme seçeneği olan Ziraat Bankası ev hanımlarına kredi imkanından yararlanabilirsiniz.

Akbank ile Birlikte Ev Hanımlarına Kredi İmkanı

Ev hanımlarına yüksek kredi imkanı sağlayan Akbank’ın tam 50 Bin TL’ye kadar kredi verebildiği görülmektedir. Özellikle diğer bankalardan ayrılan özelliğinin yüksek kredi imkanı olduğu belirtilmektedir. Peki Akbank ev hanımlarına kredi başvurusu nasıl yapılmaktadır? Araştırmalar sonucu elde edilen bilgilere göre bakıldığında Akbank ev hanımlarına kredi başvurusunun şubeler üzerinden yapılabildiği görülmek ile birlikte, aynı zamanda şubeye gitmeden internet ya da telefondan da başvurulabilmektedir.

Ev Hanımlarına Kredi Veren Bankalar

Ev hanımlarına kredi veren bankalar ile ilgili olarak sizlere kısa ve öz bilgiler sunmaya çalıştık. Son dönemlerde yaşanan ekonomik dalgalanmalar ile birlikte birçok ailenin maddi olarak sarsıldığını bilmekteyiz. Ailesine ekonomik olarak katkıda bulunmak isteyen ve bu zorlu süreci en iyi hali ile geçirmek isteyen birçok kadın kredi veren bankalar konusunda araştırmada bulunmaktadır. Bunun yanı sıra sizlerde kredi veren bankalar ile ilgili olarak düşüncelerinizi ve merak ettiklerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...