Epic Games GTA 5 Açılmama Sorunu

Epic Games GTA 5 Açılmama Sorunu

Epic Games GTA 5 açılmama sorunu birçok PC kullanıcısının canını sıktı.  Oyunu yakın zamanda satın almış olabilirsiniz ve bu duruma gerçekten üzülüyorsunuz, ayrıca Rockstar Games bu soruna yeterli desteği vermediği için de sinirli olabilirsiniz. Ancak, öncelikle bunun oyunun kendisinde bir sorun olmadığını bilin, ancak oyunun Windows’ta zaten yüklediğinizi varsaydığı bazı eklentiler ve başlatma sırasında bulamazsa, söylemeden DLL hatalarıyla karşılaşır.

GTA 5 PC’de Başlamazsa Nasıl Yapılır?

GTA 5’i PC’nizde doğru bir şekilde başlatabilmek için, yukarıda belirtildiği gibi, Windows’a bazı eklentiler yüklemeniz gerekecektir. Tam olarak, kurulacak 3 eklenti var:

  • Microsoft .NET Framework 4.5
  • Visual C++ Redistributable Package per Visual Studio 2013
  • DirectX End-User Runtimes

Bu nedenle yapmanız gereken tek şey, bu satırın en üstünde listelenen eklentilerden birer birer tıklamak ve oyunu kapalı tutarken Windows’a yüklemek. Bitirdikten sonra, sadece oyuna başlayın ve her şey başarılı olursa, doğru şekilde başlatabileceksiniz.

Oyun Gene Başlamazsa Ne Yapabilirim?

Öte yandan, 3 eklentiyi yükledikten sonra bile GTA 5 PC’nizde başlamazsa, ne yazık ki oyunu kaldırmanız ve ardından yeniden yüklemeniz gerekecektir. Çok uzun bir işlem olduğunu biliyoruz ama ne yazık ki başka seçeneğiniz yok ve zaten yapmayı düşünüyorsanız yabancı YouTuber’ların önerdiği “fix dll” programlarını virüsten başka bir şey olmadığı için indirmemenizi tavsiye ediyoruz. Ancak bu tür programlar PC’nize zarar verebilir.

Diğer Oyun Başlatma Yöntemleri

– Bilgisayarın internet bağlantısını kesin, oyunu başlatın ve bilgisayarı yeniden bağlayın.

– Epic Launcher’dan çıkış yapın ve kapatın. Başlatıcıyı yeniden açın ve hesabınızı yeniden girin.

  • “AppData \ Local”e gidin ve “EpicGamesLauncher” klasörünü silin

Ps4’te GTA5 Yükleme Sorunu Nasıl Düzelir?

Bir yazılım sorunu veya donanımı nedeniyle sorun konsolun kendisinde olabilir. Genellikle bir sorunun gerçek nedeninin ne olduğunu bilmenin doğrudan bir yolu yoktur, bu nedenle mümkün olduğunca çok faktörü ortadan kaldırmak için bir dizi sorun giderme adımından geçmeniz gerekecektir. GTA 5 yükleme hataları genelde kurulumun yanlış olmasından kaynaklanabilir. Bu yüzden öncelikle sistemden oyunu kaldırıp yeniden yüklemenizi tavsiye ediyoruz.

1 thought on “Epic Games GTA 5 Açılmama Sorunu”

  1. M~a gii thiu binance tt nht

    I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...