Bol Aksiyonlu Filmler 2023

Bol Aksiyonlu Filmler 2023

Bol Aksiyonlu Filmler 2023 yılında film severler tarafından heyecanla takip edilmekte ve araştırılmaktadır.

Aksiyon filmlerinin geçmiş yıllardan günümüze kadar en çok izlenen film kategorileri arasında yer aldığını hepimiz bilmekteyiz. Sürükleyiciliği ile ön plana çıkan aksiyon filmleri aynı zamanda serileri ile birlikte adından oldukça sık bahsedilmesini sağlamaktadır. Sizlerde 2023 yılı için kendinize b ir film listesi çıkartıyorsanız muhakkak önerilerimizi de listelere eklemenizi tavsiye ederiz. Yazımızda sizler için oldukça heyecanlı ve bol aksiyonlu filmleri listeledik.

Bol Aksiyonlu Filmler 2023

Bol Aksiyonlu Filmler arasında en iyi olanları sizler için derledik. Bu hafta size muhteşem aksiyon dolu film keyfini sunmak için en iyi aksiyon filmlerini bir arada bulabileceğiniz bir liste sunuyoruz. Macera ve aksiyon seven herkesin keyifle izleyebileceği bu filmlerin birbirinden farklı tarzları, herkesin zevkine uygun bir film bulmasına yardımcı olacaktır. Özel olarak derlemiş olduğumuz film serilerini sizlere sunuyoruz.

1 – TheRaid 2

2014 yapımı, sert aksiyon filmi, yönetmeni Gareth Evans. Başrollerinde IkoUwais, Arifin Putra, Julie Estelle gibi isimler bulunur. Film, IMDB puanı 8.3 olarak değerlendirilmiştir.Bu görkemli ve sert bir aksiyon filmidir. İndonezya’da geçen hikayesi, bir polis memurunun yasa dışı dünyaya girmesi ve oradaki güç mücadelesini konu alır.

2 – Transporter / Taşıyıcı Serisi

2002 yapımı, aksiyon filmi JasonStatham’ın en iyi filmlerinden diyebileceğimiz yıldız olduğu bir aksiyon film serisidir. Serinin ilk filmi, dürüst ve gizli bir teslimat şoförünün içinde bulunduğu tehlikeli maceraları anlatır.

3- PoliceStory

1985 yapımı olan bu filmde yönetmen ve başrol koltuğunda Jackie Chan bulunmaktadır. İmdb puanı 7.6 olan bu filmde polis memuru Chan Ka Kui’nin hikayesini konu alır ve bir suçluyu yakalamaya çalışırken yaşadığı aksiyon dolu mücadeleleri gösterir.

4 – Fearless/ Korkusuz

Jet Li’nin başrol oynadığı bir aksiyon filmidir. Bir dövüş sanatları ustası olan HuoYuanjia’nın hayatını ve Çin’in uluslararası dövüş sanatları arena’sında yaşadığı zorlukları konu alır.

5 – Adanış

Adanış filmi, 2022 yapımı bir Türk filmidir ve başrolde Ismail Filiz bulunmaktadır. Amazon Prime üzerinden izlenebilir. Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethettiği dönemlerde geçen film, Türklerin elinde bulunan kadim bir sırrı korumaya çalışan “Adanmış”ların mücadelesi ve bu sırrı tekrar ele geçirmek isteyen karanlık güçlerin çatışmasını konu alır.

6 – John Wick Serisi

“John Wick” serisi, KeanuReeves tarafından oynanan bir aksiyon film serisidir. Serinin ilk filminin yapım yılı 2014’tür ve daha sonra ikinci ve üçüncü filmi de yapılmıştır. Seride, John Wick adlı bir eski suikastçinin intikamını alma hikayesi anlatılır. Seride ayrıca Matrix filmlerinde de tanıdığımız Laurence Fishburne gibi başka ünlü oyuncular da yer alır. IMDb puanı için genel bir ortalama vermek zordur ancak serinin ilk filmi “John Wick” IMDb’de 7.2 puan ile değerlendirilmiştir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...