Asus’un Yeni Tableti Adolpad 10 Pro Özellikleri

Asus tablet, tablet kullananların en sık tercih ettiği markalardan biri. Asus tablet üretimine diğer markalara göre sonradan başlamış olup, kısa süre içinde de son derece hızlı bir şekilde ilerleme kaydetmiştir. Asus’un yeni çıkardığı tablet, kısa süre içinde çok sayıda inceleme, tıklanma almıştır. Asus’un özellikleri bakımından incelemesi yapılmış, tabletin tüm özellikleri de bu alana ilgi duyan kişiler tarafından karşılaştırılmıştır. Özelliklere bakıldığında ilk akla gelenler arasında orta segmente hitap eden bir yeni tablet olduğunu söyleyebiliriz. Asus tablet için verilen özellikleri inceleyerek siz de yeni tableti ile tanışabilirsiniz.

Asus Adolpad 10 Pro

İlk olarak dikkat çeken özellikleri arasında bataryası ve dahili depolaması var. En çok ihtiyaç duyulanları karşılamak üzere Asus adolpad 10 pro oluşturulmuştur. Batarya ve dahili depolama en iyi şekilde oluşturulmuştur. Aynı zamanda USB C tipi bağlantı noktası da yer almaktadır.

10,1 inç Full HD ekran

1920 x 1200 piksel

16:10 en boy

Ekran boyutu son derece kullanışlıdır. Hem net şekilde görüş alanı oluşturulması hem de pratik bir şekilde taşınması sağlanacak şeklide boyutlandırma yapılmıştır.

4 GB RAM

Tabletin iç donanım özellikleri son derece iyidir. Kullanıcıların ortalama bir hızda kullanıma ihtiyaç duyması durumunda önerilir. Asus Adolpad 10 Pro 4 GB Ram özelliğine sahiptir. Aynı zamanda 128 GB dahili depolama bizi karşılıyor. İşlemci tarafından ise 2019 yılında üretilen 12 nm’lik MediaTek 8183 mobil işlemci yer almaktadır. Bunu göz önünde bulundurmanız halinde, en avantajlı şekilde kullanabileceğiniz iş donanım özelliklerinin olduğunu göreceksiniz.

8 MP Kamera

Tablet için en önemli özelliklerden biri de Asus tablet kamera oluyor. Kamera özelliğinin de iyi olması, tabletin kullanım alanını en iyi hale getiriyor. Arka tarafta 8 megapiksel kamera bulunuyor. Aynı zamanda LED flash da yer almaktadır. Ön tarafta yer alan kamera ise 5 megapiksel olarak ayarlanmıştır. Öz çekim kamerasının da son derece yeterli olduğunu söyleyebiliriz. Asus’un yeni tableti 8,4 mm kalınlığına sahipken ağırlık ise yaklaşık olarak 450 gram olarak belirlenmiştir. Son derece kullanışlı olmasını sağlayan özellikleri bulunmaktadır. Estetik bir görünüme de sahip olduğundan yeni üretim olan tabletin çok sayıda kişi tarafından tercih edileceği bilinmektedir.

6 Saat Pil Ömrü

Pil ömrü maksimum 6 saat olarak sunulmuştur. Şirket tarafından sunulan bu bilgi Asus Adolpad pil ömrü için 7.300 mAh pil ile sağlanacak. Cihazın ayrıca şarj edillmesi için ve veri aktarılması için USB C tipi bağlantı noktası da bulunuyor. Büyük ölçüde günlük hayatta ihtiyaçların karşılanması açısından oluşturulan bu tablet tercih edilir. Markanın sunmuş olduğu tabletin en iyi kullanımı sağlaması da son derece avantajlı olacaktır.

Asus Adolpad 10 Pro Özellikleri

  • Yazılım: Android
  • Depolama: 128 GB
  • Ekran: 1920 x 1200 piksel çözünürlük 10,1 inç
  • Ram: 4 GB
  • Ön Kamera: 5 Megapiksel
  • Pil: 7300 mAh pil
  • Asus Adolpad 10 Pro: 1,599 yuan

Asus Adolpad Türkiye için yapılan açıklamalarda ise henüz satışa çıkıp çıkmayacağı konusunda net bir bilgi yok. Ancak genel anlamda özellikleri ile son derece avantajlı bir ürün olduğu görülüyor. Genel anlamda 250 Dolar olarak satışı yapılıyor. Fakat Türkiye için yine hangi fiyatlar ile satışa açılacağı konusunda da henüz net bilgi yok. Bunun için genel anlamda nasıl bir süreç işleyeceği merak ediliyor. Tabletin özelliklerinin ve estetik anlamda da yeterli olmasının avantajı elde edilecektir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...