Assassin'sCreed Valhalla Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Assassin’s Creed Valhalla Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Ubisoft, bu yıl çıkan bu yapıtıAssassin’s Creed Valhalla olarak adlandırdı. Oyun Vikingler döneminde geçer. Bu yüzden bu yazımızda bilgisayarınızın oyunu çalıştıracak kadar güçlü olup olmadığını size tavsiye ediyoruz. Bunun için aşağıda oyunu çalıştırmak için gerekli PC konfigürasyonlarını göstereceğiz.

Assassin’s Creed Valhalla Sistem Gereksinimleri

Assassin’s Creed Valhalla için PC konfigürasyonu doğrudan JVconfigs sitesi sayesinde test edilebilir. Bu nedenle, yapılandırmanızı oluşturan bileşenleri ve özellikle işlemcinizi ve grafik kartınızı bilmelisiniz. Bilgisayarınızda bulunan RAM bellek miktarını bilmek de önemlidir. İşlemci modelinizi öğrenmek için Windows arama çubuğuna “sistem bilgileri” yazmanız yeterlidir.

İşlemci Özellikleri

Gördüğünüz gibi Assassin’s Creed Valhalla’nın çalışması için çok üst düzey bir PC kurulumuna ihtiyacı yok. Yani oyunun çalışması için yalnızca bir Intel Core i5-2500K işlemciye ihtiyacı var. Bu sadece 4 fiziksel çekirdeğe ve 4 mantıksal çekirdeğe sahip olan ve bu nedenle performans açısından mevcut modellerin altında kalan bir işlemcidir. AMD’deki eşdeğeri FX-8320’dir. Bununla birlikte, oyundaki daldırmayı tamamen mahvedebilecek sarsıntıları mümkün olduğunca sınırlamak için daha güçlü bir modele sahip olmanız tavsiye edilir. Sorunsuz bir oyun için AMD Ryzen 1600 yeterli olacaktır.

Grafik Kartı

Grafik kartı açısından, burada da iki konfigürasyon mevcut standartlar dahilindedir. Minimum yapılandırma için Nvidia’dan bir GTX 960 ve AMD’den bir RX 390 bulacağız. Önerilen PC yapılandırması açıkçası biraz daha zorlu ve bir GTX 1070 bulacağız. İkincisi, 1080p’de 50-60 FPS’ye ulaşmanıza izin vermek için yeterli olmalıdır. Ekran kartı, muhtemelen en dikkatli olmanız gereken noktadır, çünkü oyundaki performansınızı ve ekranda görünecek grafiklerin kalitesini en çok etkileyecek olan bileşendir. Bu nedenle, Ubisoft Assassin’s Creed ile bize sunduğu ayarlardan tam olarak yararlanabilmek için iyi bir haritaya sahip olmak önemlidir.

Ram Özellikleri

PC yapılandırmanızın yerleşik yeterli RAM’e sahip olduğundan emin olmanız gerekecektir. Assassin’s Creed Valhalla sadece 8 GB RAM ile çalışmalıdır, ancak optimum performans için 16 GB RAM önerilir. Açıkçası, yüksek frekanslı DDR4 RAM’e sahip olmanızı öneririz.

Son olarak oyunun gerektirdiği disk alanı 50 GB civarında olmamalıdır. Açıkçası bu alan sadece PC versiyonu için geçerlidir. Optimum kararlılığın keyfini çıkarmak ve oyundaki çökme riskini sınırlamak için Windows 10’un en son sürümüne sahip olmanızı da öneririz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...