Eskişehir’de Profesyonel Cilt Bakımı ve Lazer Epilasyon Konforu

Makalemizde Este Lorien tarafından sunulan Eskişehir cilt bakımı ve lazer epilasyon hizmetlerine ilişkin detayları sizler için derledik.

Tüysüz Bebeksi Bir Cilt İçin Lazer Epilasyon

Kadın erkek fark etmeksizin ortak sorunlarımızdan biri, tüy problemleridir. Bu problemi çözmek ve tüylerden arınmak için ise birçok yönteme başvurulmaktadır. Bu yöntemler arasında genellikle başta ağda olmak üzere kalıcı çözüm sunmayan yöntemler yer almaktadır. Ağda, epilasyon makineleri, tüy dökücü kremler gibi pek çok ürün cildimizi kısa süreliğine tüylerden arındırmakta olup bazen daha fazla tüyün çıkmasına bile sebep olabilmektedir. Bu noktada günümüzde artık imdada lazer epilasyon yöntemleri yetişmektedir. Lazer epilasyonlar, tüy çıkma süresini uzatırken bir yandan da kıl köklerini dondurarak veya yakarak yeni tüy veya kıl çıkmasının da önüne geçmektedirler. Tüy yapınız ve cilt renginize göre uygulama yöntemleri değişmektedir.

İstenmeyen Tüylerde Lazer Epilasyon Konforu

Este Lorien tarafından sunulan Eskişehir lazer epilasyon işlemleri, koltukaltı bölgesi, kollar ve bacaklar, genital bölge, bikini bölgesi ve makat bölgesi, kalça bölgesi, göbek ve sırt bölgesi, yüz, boyun ense ve kulak bölgelerine uygulanabilmektedir.

Bununla birlikte lazer epilasyon uygulaması ergenlik döneminden itibaren tüm gençlere, yetişkin kadın ve erkeklere rahatlıkla yapılabilmektedir.

Bu işlemler akıllara acı hissi sorununu getirebilir. Yeni nesil teknolojiler ve modern lazer epilasyon uygulamalarında acı hissini azaltmaya yönelik buz başlık, soğutma sistemleri gibi çeşitli önlemler bulunmaktadır. Böylece lazer atışı yapılırken soğuk bir hissiyat oluşur, acı ve ağrı minimum seviyeye indirgenir.

Este Lorien Eskişehir Lazer Epilasyon

Lazer epilasyon sayesinde hayatınız boyunca sorun haline gelen tüy problemlerimizden uzun süre kalıcı olarak kurtulmak mümkündür.  Este Lorien Eskişehir lazer epilasyon https://www.estelorien.com.tr/lazer-epilasyon/ adresinden en iyi lazer epilasyon merkezi tavsiye yazılarına ulaşabilir, ayrıca lazer epilasyon fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Este Lorien’in kişisel bakım hizmetleri kapsamında sunduğu bir diğer uygulama ise profesyonel cilt bakımı işlemleridir.

Sağlıklı Bir Cilt İçin Profesyonel Cilt Bakımı

Cildiniz, sağlıklı oluşunuzun ve enerjinizin dışarı yansımasıdır. Dış dünyaya yansımamız olan cildimizin sağlığı ise hem kendimizi iyi hissetmemiz hem de gerek iş gerekse sosyal hayatımızda kendimize olan güvenimizi arttıran bir faktördür. Güzel ve sağlıklı görünen bir cilt için cilt bakımı oldukça önemlidir. Düzenli olarak bakım gören bir cilt pürüzsüz ve ışıltılı görünür. Cilt bakımı olarak yapılan teknikler ve kullanılan ürünler ile de cilt yaşlanmaya karşı korunabilir. Bu sayede hava ve çevre kirliliği, sigara, alkol ve ilaç kullanımı veya stres gibi dış faktörlere karşı cildimizi korur ve oluşabilecek kırışıklıkların önüne geçilebilir.

Cilt Bakımı Rutini

Cilt bakımını günlük hayatınızın bir parçası olarak görebilirsiniz. Gerek kullandığınız doğru ürünler ile evinizde şahsi olarak yapabilir gerekse daha profesyonel yardım alabilirsiniz. Bu noktada güzellik veya sağlık merkezlerinde yapılan cilt bakımı işlemlerine başvurabilirsiniz. Bu bakımlar profesyonel cilt bakımı olarak geçmekte olup, evde yapılan bakımlara kıyasla daha güçlü etkiye sahiptirler. İlk seansın ardından gözle görülür değişiklik sağlarlar ve cildi derinlemesine temizlerler. Profesyonel cilt bakımlarında cilt gözenekleri temizlenir, toksinler yok edilir ve cilt ölü deriden arındırılır. Bu sayede cilt, fazla yağlardan, siyah noktalardan ve lekelerden kurtulur. Tüm bunların etkisi ile de cilt parlaklığına ve ışıltısına kavuşur. Kuru bir cilt yapısı olanlar için ise de kullanılan kozmetik ürünler sayesinde cilt derinlemesine nemlendirilir.

Este Lorien 6 in 1 Plus Komple Cilt Bakımı

Este Lorien Eskişehir cilt bakımı uygulamaları birkaç adımdan oluşmaktadır. Öncelikle cildiniz için doğru uygulamayı yapmak adına cilt taraması yapılmalıdır. Bu sonuçların ardından cilt bakım işlemini uygulayacak alanında profesyonel kişi cildinizin ihtiyaçlarını belirler ve buna bağlı olarak sizin için bakım sırasında kullanılması gereken ürünleri belirler. Ardından 1,5- 2 saat kadar süren bakıma başlanır. Bakım esnasında öncelikle cilt profesyonel ürünler yardımı ile peeling işlemi için hazırlanır. Peeling bir diğer adıyla soyma işlemi yapılır böylece cilt ölü deriden, kirlerden ve makyaj kalıntılarından arındırılır. Ardından cildin gözeneklerini genişleten ve yumuşatan bir buhar banyosu yapılır. Buhar banyosu ile açılan ve genişleyen gözenekler tüm siyah noktalarından ve yağlarından derinlemesine temizlenir. Temizlenen cilt güzelce ve detaylıca dezenfekte edilir. Cilt bakımı uygulamasının son adımı, nemlendirici ve besleyici maske uygulamaktır. Cildin ihtiyacına ve yapısına uygun ek uygulamalar yapılabilir. Bu sayede bakım sonrası cildinize nem hapsedilir ve uzun süreli bir nemlenme görülür.

Kolay Uygulanabilir Konforlu Bir Cilt Bakımı Deneyimi

 

Cilt bakımının sadece etkili bir temizlik olması değil kolay ve rahat uygulanabiliyor olması da ön plandadır. Uygulama ergenlikten itibaren her yaş ve cinsiyet için uygundur. Bakım sonrası kişiler günlük hayatlarına rahatlıkla devam edebilmektedir. Bazı ciltlerde uygulama sonrası kısa süreli kızarıklar görülebilir ancak bu kızarıklıklar birkaç saat içinde geçmektedirler. Uygulama sonrası açılan gözeneklerin mikrop kapması önlenmesini adına birkaç saat kadar fondöten veya pudra kullanılmaması ve cildin güneşten korunması önerilmektedir. Bunlar dışında cilt bakımı sonrasında dikkat edilmesi gereken başka bir husus bulunmamaktadır.

Tüm bu işlemler ardından canlı görünümüne geri kavuşmuş, ışıltılı bir cilde sahip olursunuz. İlk seanstan itibaren etkisini göreceğiniz cilt bakımı sayesinde cildinizi kirlerden arındırır, besler, kan dolaşımını hızlandırarak cildinizde oluşacak kırışıklıkların önüne geçebilirsiniz. Cilt bakımının etkilerini ve cildinize katacağı ışıltıyı korumak için ise evde günlük kendi cilt temizliğine dikkat etmeye devam etmeli ve ayda bir olacak şekilde profesyonel cilt bakımını tekrarlamalısınız. Este Lorien tarafından sunulan 6 in 1 plus komple cilt bakımı paketleri, cilt bakımı fiyatları ve işlem detayları için Eskişehir cilt bakımı https://www.estelorien.com.tr/eskisehir-cilt-bakimi-fiyatlari/ sayfasına göz atabilirsiniz.

 

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...