Eşimin WhatsApp Mesajları Bana da Gelsin

Eşimin WhatsApp Mesajları Bana da Gelsin

Eşimin WhatsApp Mesajları Bana da Gelsin Cep telefonlarının artık olmazsa olmazlarından Biri haline gelen WhatsApp insanlar ile iletişim kurabilmemizi sağlar. Dünyanın öteki tarafındaki insanlar ile hızlıca iletişimimizi sağlayan bu WhatsApp zaman zaman birçok işimizi halleder. Bu mesajlar sadece gönderici ve mesajı alan kişi tarafından okunabilir dininden dolayı üçüncü kişiler bu mesajları okuyamaz. Ancak zaman zaman bu tarz talepler gelmektedir. Bir yakınının, bir akrabasının, eşinin WhatsApp mesajlarına erişmek isteyebilirler.

Bu tarz talepler arasında en yoğun olanlarından bir tanesi “eşimin WhatsApp mesajları Bana da gelsin” talebidir. Bu talep her ne kadar zor olsa da sadece tek bir yöntem vardır. Bu yöntem ise ne kadar tavsiye etmesek de az çok iş görebilir. Bir yakınınızın veya çocuğunuzun WhatsApp mesajlarını erişmek isterseniz WhatsApp web ile bu mesajlara erişebilirsiniz. Ancak sizleri bu yöntemi göstersek de hiçbir şekilde tavsiye etmediğimizi belirtelim. Çünkü yanlış yapılacak adımlar Özel hayatın gizliliğini ihlal edebilir.

WhatsApp Web ile Başkasının Mesajlarını Okuma

Eşimin WhatsApp mesajları Bana da gelsin diyenler için olan tek yöntem budur. Sizlere bunu adım adım açıklayabiliriz.

  • Bu işlemi yapmadan önce bilgisayara ihtiyacınız vardır.
  • Ayrıca mesajlarını okumak istediğiniz kişinin cep telefonuna da kısa bir süreliğine ihtiyacınız vardır.
  • Bilgisayar üzerinde tarayıcı uygulamasını açarak WhatsApp web diye aratılması gerekir.
  • Açılan web sitesinde biri QR kod sizi bekliyor olacaktır.
  • Mesajlarını erişmek istediğiniz kişinin WhatsApp uygulamasına Giriş yaparak cihaz bağlama ayarını açmanız gerekir. Bunun için sohbetler ekranındayken Sağ üstteki üç noktaya basmanız yeterlidir.
  • Ardından açılan ekranda kamera ile QR kodu taratmanız gerekir.
  • QR kod Tara atıldıktan sonra artık mesajlara erişim sağlanmıştır. Tek ihtiyaç mesajları okunması gereken kişinin internetin açık olmasıdır.
  • Ayrıca bağlanılan cihazda WhatsApp web’e bağlı olduğunu belirten bir bildirim vardır Bu bildirme uzun bir şekilde basılı tutarak gizlemeniz gerekir.

Eşimin WhatsApp mesajları Bana da gelsin diyenler için yazdığımız bu yazının Sonuna Geldik. WhatsApp’a gelen iki yeni özellik hakkında bilgi almak için internet sitemizdeki içeriklere göz atabilirsiniz.

1 thought on “Eşimin WhatsApp Mesajları Bana da Gelsin”

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...