en iyi antivürüs programı

En İyi Virüs Programı 2021 Listesi

Dünya genelinde bilgisayar ve mobil cihaz kullanıcıları, cihazlarını zararlı yazılımlara karşı korumak adına, virüs programı kullanmaktadırlar. En iyi virüs programı 2021 listemiz sayesinde, sizlerde cihazlarınızı koruma altına almak için, kendinize virüs programı seçebilirsiniz. Listemiz öznel bir liste olup, kişiden kişiye değişebilir.

En iyi virüs programı konusunda, farklı fikirlere sahipseniz, lütfen yorumlar kısmından bizlere bildiriniz. Gelen her yorumu dikkatlice okuyarak yazılarımızı güncelleyeceğimize emin olabilirsiniz. Lafı fazla uzatmadan, dünya genelinde nam salmış virüs programları listesine geçiyoruz.

En İyi Virüs Programı Sıralaması

Birazdan sizlere vereceğimiz liste içerisinde yer alan uygulamalardan kimileri ücretli kimileri ise ücretsiz olarak kullanıcıların kullanımına sunulmaktadır.

Dünya genelinde en iyi virüs programı sıralaması:

1)     Bitdefender Antivirus Plus

30 gün ücretsiz deneme özelliği sunan bu harika virüs programı, dünya genelinde en iyiler arasında yer almaktadır. Bitdefender 6 Kasım 2001 tarihinde kurulmuştur. 2021 yılı itibari ile 100’den fazla ülkede hizmet sunmaktadır.

2014 yılında Bitdefender’lı yetkililer tarafından, 500 milyondan fazla ev ve kurumsal yerlerde kendi teknolojilerinin kullandığını duyurdu. 2014 yılında sayı bu kadarken 2021 yılında sayının 500 milyondan oldukça fazla bir rakam olduğu tahmin edilmektedir.

2)     Norton 360 With LifeLock

Norton bilgisayarlarınızda (Windows, Mac), akıllı telefonlarınızda (Android, IOS) ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz bir antivirüs programıdır. Norton 360 With LifeLock ise dünya genelinde ki en iyi virüs programı listemizde 2. sırada yer almaktadır.

Kendinize kaliteli bir virüs programı arayışındaysanız, Norton 360’ın ürünlerini tercih edebilirsiniz.

3)     Webroot SecureAnywhere

Hem Mac hem de Windows işletim sistemine sahip cihazlarda kullanabileceğiniz, oldukça kaliteli bir antivirüs programıdır. Webroot SecureAnywhere özellikle Mac kullanıcıları tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

Web siteleri, sosyal ağ koruması ve kimlik koruması gibi özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Windows ve Mac cihazlarınızı, Webroot ile aynı anda koruyabilirsiniz.

 

4)     McAfee Antivirus Plus

Çoklu cihaz korumasına sahip olan McAfee Antivirüs Plus ile 10 cihaza kadar korumayı, tek bir paket ile sağlayabilirsiniz. Satın almak isterseniz, https://www.mcafee.com/consumer/tr-tr/store/m0/catalog/isbo_527/battery-optimizer-free.html adresini ziyaret ederek 10 cihaza kadar koruma için, 109,95 TL gibi bir rakam ödemeniz yeterli olacaktır.

Antivirüs programının başlıca özellikleri:

  • Ödüllü virüsten koruma sistemine sahiptir.
  • İnternette güvenle dolaşmanıza olanak tanır.
  • En iyi virüs programı olmasının bir diğer sebebi, ücretsiz desteğe sahip olmasıdır.
  • Cihazlarınızın performansına olumlu yönde katkı sunmaktadır.
  • Çoklu cihaz için aynı anda koruma hizmeti verebilmektedir.

 

5)     Trend Micro Antivirus+ Security

Premium özelliklere sahip olmak ve oldukça özel bir korumadan yararlanmak istiyorsanız, Trend Micro tam sizlere göre. E-postalarınızı dahi kontrol ederek virüsten korumayı hedefleyen bu sistemin yıllık ücreti ise 249 TL.

En iyi virüs programı arayışınıza tam çözüm sunan, rakiplerini geride bırakan Trend Micro, diğer hizmetlere nazaran daha pahalı. Pahalı oluşu, içerdiği üst düzey özelliklerden kaynaklanıyor. Eğer, bütçeniz yetiyorsa ve ciddi bir koruma almak istiyorsanız, Trend Micro’yu sizlere tavsiye ediyoruz.

Web sitemizin blog kısmını ziyaret ederek bu listemize benzer daha pek çok içeriği de görüntüleyebilirsiniz. En iyi virüs programı listemize dahil olmasını istediğiniz programı, yorumlar kısmından bizlere belirtebilirsiniz.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...