Android İçin En İyi Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Telefonunuzun hali hazırda  bulunan fotoğraf düzenleyicisinden çok daha iyi işler çıkartacak olan fotoğraf düzenleme uygulamalarını sizlerle paylaşıyoruz. İşte, Android İçin En İyi Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Android telefonlarınızda çektiğiniz fotoğraflara kaliteli bir düzenleme yaptığınız takdirde resimlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Özellikle Instagram gibi uygulamalarda kullanılan filtreler tüm kullanıcılar tarafından ezberlenmiş durumda. Aşağıda sizler için listelediğimiz uygulamaları inceleyerek size uygun olanı indirebilirsiniz. İşte karşınızda En İyi Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Android İçin En İyi Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Lightroom CC

Adobe’nin Lightroom mobil uygulaması son zamanlarda oldukça popüler. Her ne kadar bilgisayar üzerinde kullanan kullanıcılar pek memnun olmasa da mobil platformu üzerinde fazlasınca tercih edilmektedir. Tek tuşla otomatik ayarlama moduna sahip son teknoloji yapay zeka fotoğraf işleme özelliği sayesinde rağbet görmektedir.

Snapseed

Google tarafından üretilmiş olan Snapseed gelişmiş özellikleri ve kullanım kolaylığı sayesinde dengeli bir program diyebiliriz. Uygulama üzerinde tek bir tuşa basarak tüm düzenlemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

VSCO

Instagram’ın fotoğraf arayüzünden bizler gibi siz de sıkıldıysanız gerek ücretsiz gerek ise ücretli seçeneklerinden birini seçerek siz de harika fotoğraflar yaratabilirsiniz. Ayrıca uygulama üzerinden GIF ve video düzenlemesi de yapabiliyorsunuz.

Prisma

Bulut tabanlı ve ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması Prisma uygulamasıyla seçtiğiniz filtrelerle fotoğraflarınızı çok daha sanatsal hale getirebilirsiniz. Ayrıca uygulamada çok daha farklı düzenleme seçenekleri yer alıyor. Uygulamanın tek dezavantajı ise bulut tabanlı olmasından kaynaklanmaktadır.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...