En İyi Sims 4 Modları Nelerdir?

En İyi Sims 4 Modları Nelerdir?

En iyi sims 4 modları nelerdir sorusunun cevabını öğrenmeden önce sims nedir bunu bilmelisiniz. Sims, istediğiniz her şeyi yapabilme özgürlüğünüzün olduğu bir seridir. TheSims,yaşam simülasyonu olup güncellemeler her gün devam etmektedir. Sims 4 serinin dördüncü ve önemli başlığıdır.

En iyi sims 4 modlarını eklemek istiyorsunuz fakat nasıl olacağını bilmiyorsanız en iyi sims 4 modları nasıl eklenmektedir sorusunun cevabı için şu aşamaları izlemelisiniz:

  • Oyuna yükleme yapmak için önce modu indirmelisiniz.
  • Bilgisayarda windows gezgini, Mac için finderaçılıpelektronicarts bulunmalıdır.
  • İndirmek için klasöre veya elektronicarts, sims 4 e yapabilirsiniz.
  • Ve son olarak sürükle bırak sistemi ile talimatlar doğrultusunda indirilen mod kurulmaktadır.

Gerçek Mutluluk Modu

Gerçek mutluluk modu bir diğer adı truehappiness olan mod, mutlu varsayılan moddur. Bu modu kullandığınız anda sims iyi olacaktır. Yeni birisi ile tanışmak, sevdiğiniz bir yemeği yemek, ilk öpücük gibi iyi şeyler olduğu zaman gerçek mutluluk anı yaşamaktadır. Elde edilen bu mutluluk ile istek puanların kazanılmasına izin verilir.

İş Bulma Modu

Özel kariyer seçenekleri ile iş bulma moduyeni ve ilginç kariyerler için oldukça güzel bir moddur. Bir işe sahip olmanız demek yeteneklerinizi geliştirmeniz anlamına gelmektedir. Geniş bir hayal gücüne sahipseniz iş bulma modu ile özel kariyerlerden seçebilirsiniz. Örneğin; özel dedektif, bilgisayar korsanı olmak gibi.

MC Komuta Merkezi

MC komuta merkezi modu nedir derseniz her yönü ile değişiklik yapabileceğiniz bir moddur. Bu kontrol paneli ile sims 4 elinizdedir denilebilir. İstihdam oranı ayarlamak, bir kimsenin hamile olup olmadığını öğrenmek hatta bebeğini aldırmak için simsi taramak mümkündür. Oldukça fazla sayıda otomatik ayar bulunmaktadır. Oyun içi zaman ayarları da yapılabilmektedir. Bu mod pek çok şey yapabilme potansiyeline sahip olduğu için kolaylıkla karıştırmanıza imkân sağlanmaktadır.

Kişiliğe Sahip Olma Modu

Kişiliğe sahip olma modu ne işe yarar?Kişiliğe sahip olma modu ile simslerin anlamsız konuşmalarından kurtulmak mümkündür.Ruh haline göre simsler arasında gerçek ilişkiler ve gerçek konuşmaların yaşanmasına neden olur.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...