en iyi saat markaları

En İyi Saat Markaları Hangileri?

Bugün ki yazımızda sizler için dünya üzerinde bulunan ve oldukça sevilen saat markalarını inceleyeceğiz. İnceleyeceğimiz en iyi saat markaları dünya genelinde pek çok hayranı bulunan markalardan oluşacak. Sizler için en iyi markaların sıralaması daha farklıysa yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.

En iyi saat markaları sıralamasını belirleyen pek çok etken bulunmaktadır. Kalite, tasarım, saatin yapıldığı malzeme ve saatin ek özellikleri bu kriterlerden bazılarıdır. Birazdan sizlere vereceğimiz liste içerisinde yer alan markalar, bu özelliklerin en iyisini kullanıcılarına sunmaktadırlar. İşte o harika markalar:

1)     Rolex Markası

Saatlere ilgi duyan hemen herkesin bildiği bir vardır. Saat seven hemen herkesin sahip olmak istediği bu markanın adı ise Rolex’dir. Rolex dünya genelinde lüks ve kaliteli olarak benimsenmiş bir markadır. En iyi saat markaları arasında 1. sırayı da bu sebeple rahatlıkla alabilmektedir.

Rolex bir saatten çok daha fazlasını kullanıcıya sunar. Güç ve prestij Rolex’in sunduğu bazı özelliklerdir. İnsanlar Rolex marka takan birini gördükleri zaman, onun lüks bir yaşamı olduğunu da düşünmektedirler.

2)     Patek Philippe Markası

Patek Philippe markası, son zamanlarda lüks saat tasarımları ile ün kazanan İsviçre’den çıkma bir markadır. İsviçre’nin en iyi markası olan ve dünyanın en iyi saat markaları içerisinde yer alan bir şirkettir.

Patek Philippe markası 1839 yılından beri hizmet vermektedir. Bu kaliteli saat markasının fiyatlarına bakılacak olursa ne kadar iyi olduğu anlaşılabilir.

3)     Audemars Piguet Markası

Kuruluşu İsviçre’ye dayanan Audemars Piguet markası, İsviçrelilerin ne kadar lükse düşkün olduğunu ve lüks konusunda ne kadar iyi olduklarını ispatlamaktadır. Dünya genelinde kabul görmüş olan bu marka, dünyanın en zengin ve en ünlü insanları tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

En iyi erkek saat markaları arasında ilk sıralarda gösterilen bir markadır. Royal Oak modelini çıkardıkları 1972 yılından itibaren büyük bir üne kavuşmuşlardır. Royal Oak modelinin ilk sahibi ise bir İran Şah’ıdır.

4)     A.Lange & Söhne Markası

A.Lange & Söhne markası Almanya topraklarından çıkmış bir markadır. 1845 yılında kurulan bu marka, ikinci dünya savaşı sonrasında kaldırılmıştır. İkinci Dünya Savaşı’nın yaraları Almanya’da sarıldıktan ve geçmiş zor günler unutulmaya başladıktan sonra, 1990 yılında marka yeniden kurulmuştur.

En iyi erkek saat markaları konusunda dünyanın en sevilen markalarından biridir. Aynı zamanda kadınlar için de oldukça şık tasarımlara sahip olan bir saat markasıdır. Güncel olarak en popüler modelleri ise Lange 1 modelidir.

5)     Omega Markası

1848 yılında küçük bir İsviçre köyünde kurulmuştur. Kurulduğu zamanlarda ki ismi Louis Brandt & Fil olarak bilinmektedir. 1894 yılında Omega modelini bulduktan ve başarıyı yakaladıktan sonra, şirketin adı da Omega olarak değiştirilmiştir.

Omega markası altında üretilen saatler pek çok rekor ödülüne de sahiptirler. 1931 yılında düzenlenen saat olimpiyatlarında 6 kategoride dünyanın en iyi saat markası seçilmeyi başarmışlardır. Şu an en popüler saat modelleri arasında Omega Speedmaster adını verdikleri model yer almaktadır.

Yazımızı beğendiyseniz ve daha fazla en iyiler listemize ulaşmak istiyorsanız, web sitemizin blog kısmını ziyaret ederek daha farklı içeriklerimize de göz gezdirebilirsiniz.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...