En İyi Online Video Düzenleme Uygulamaları Hangileridir?

Son yıllarda internet teknolojisi gelişimi sayesinde insanlar, online video düzenleme araçları arıyor, en iyi şekilde de uygulamalar ile ilgili kullanıma dair kolaylık araştırıyorlar. Bu noktada online video düzenleme araçları nelerdir? En çok tercih edilen üyelik gerektirmeyen video düzenleme siteleri hakkında bir derleme yaparak en iyi özellikleri ile beraber sizlere sunuyoruz. Listede yer alan birçok uygulama ve siteler, üyelik gerektirmemeleri ve ücretsiz olması en dikkat çeken özellikler olarak bilindiğini de söylemek isteriz.

Online Video Cutter

Çeşitli dosya türleri üzerinden işlem yapabileceğiniz bir uygulama olan bu site ile beraber video formatı değiştirebilir, döndürme ya da video kırma gibi işlemler yapabilirsiniz. Uygulama üzerinde maksimum video boyutu 500 MB olabilir şekilde video düzenlemeye izin verilmektedir.

En iyi özelliği de Adobe Flash gerektirmeyen bir site olmasıdır. Doğrudan http://online-video-cutter.com/tr/ adresi üzerinden sizde hemen ulaşabilirsiniz.

Rotate My Video

Sosyal medya platformlarındaki hesaplarınıza uygun şekilde video ayarlama konusunda başarılı itnernet sitesi Rotate My Video sitesidir. Burada yatay veya dikey formatlarda istediğiniz gibi videoları ayarlayabilirsiniz. En – boy oranlarını değştirerek video üzerinde çeşitli düzenlemeler de yapabiliyorsunuz.

Compresssify

Eğer yüksek boyutlu bir videonuz varsa ve kaliteyi herhangi bir şekilde bozmadan işlem yapmak istiyorsanız, bu konuad en iyi sitedir. Sosyal medya sitelerine yüklenecek videolara kolaylık sağlayan bu site ile beraber dosya formatı konusunda da tüm video formatlarını destekler geniş bir yapıya sahiptir.

Video Louder

Videolarda bulunan sese dair düzenleme yapmak istediğinizde yardımcı olacak olan site de VideoLuder olacaktır. Video boyutlarıyla ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. En iyi şekilde XVID, MP4, MPEG ve AVI uzantılarına sahip dosyalarda düzenleme yapabilirsiniz. Ancak en fazla 500 MB’a kadar yükleme yapabileceğiniz bir altyapı sağlamaktadır.

Kolay ve basit bir kullanımı sayesinde de VideoLouder ile beraber tüm ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde giderebileceğiniz bir kullanım gerçekleştirebilirsiniz.

Kapwing

Bilgisayar üzerinden yükleme yapacağınız en iyi sitelerden biri de Kapwing sitesidir. İsterseniz video URL’si yazarak da yükleyebilirsiniz. Format değiştirebilir ya da yüklenen videonun sosyal medya siteleri arasında hangisine yüklenecekse, doğru uyumu yakalamak adına istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Videonun herhangi bir şekilde istediğiniz hangi boyuta gelmesini isterseniz hemen yapabilir; kırpma, yazı ekleme, görsel ekleme ya da ses ayarlarını yapma gibi işlemlerden de geçirebilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...