En İyi Hava Yolu Şirketleri

En İyi Hava Yolu Şirketleri

En İyi Hava yolu şirketleri son dönemlerde birçok kişi tarafından takip edilen ve araştırılan konular arasında yer almaktadır.

Uzun ve yorucu yolculuğu keyifli hale getirmek havayolunun sorumluluğundadır. Taşıyıcı sayısı arttıkça havayolları seçenekler, uçuş kalitesi ve hizmet gibi birçok alanda en iyi olmak için dünya çapında birbirleriyle rekabet etmektedir. Bu rekabet firmaların daha kaliteli bir hale gelmesini sağlamıştır. Bundan dolayı birçok kaliteli hava yolu şirketi ortaya çıkmıştır. Sizlerde en iyi hava yolu şirketleri hakkında araştırma yapıyorsanız, yazımızdan detaylara ulaşabilirsiniz. Sizlere bu yazımızda En İyi Hava yolu şirketleri hakkında bilgi vermeye çalışacağız.

En İyi Hava Yolu Şirketleri

En İyi Havayolu şirketleri, her yıl dünyanın dört bir yanındaki havayolu müşterileri tarafından online oylama yoluyla düzenli olarak seçilmektedir. Pandeminin 2020 yılında havayolları üzerinde finansal olarak yıkıcı bir etkisi olurken, şirketler kalitelerinden asla ödün vermemeyi sürdürmüştür.

Air Canada

28 yıldır Kanada’nın en büyük ve en bilinen havayolu şirketi olan Air Canada, Trans-Canada Air olarak faaliyet göstermektedir. Filosu 362 yolcu uçağından oluşuyordu. 1 Ocak 1965 tarihinden itibaren “Air Canada” adını almıştır. Havayolu şirketi, 81 farklı ülke ve 15 farklı yurt içi noktaya uçuş hizmeti veriyor. Montreal, Air Canada için ana üs olarak hizmet veriyor.

Hainan Airlines

Çin’deki en büyük dördüncü ve dünyanın en iyi havayolu şirketlerinden biri Hainan Airlines’tır. Ocak 2011’de yedi havayolu şirketi tarafından “Skytrax 5 yıldızlı havayolu şirketi” ödülüne layık görüldü. taşıdığı 401,4 milyon yolcu ile en iyi havayolu şirketleri arasında yerini aldı.

Air New Zealand

Air New Zealand, Yeni Zelanda’nın bayrak taşıyıcısıdır ve merkezi Auckland’dadır. Havayolu, Auckland Uluslararası Havalimanı’ndan Asya, Avrupa, Kuzey Amerika ve Okyanusya’da 16 ülkede 51 farklı noktaya uçuş gerçekleştiriyor.

Korean Air

2014 yılına gelindiğinde ülkenin en büyük havayolu şirketi Korean Air büyüme çabalarında ilerleme kaydetmişti. 26’sı kargo uçağı olmak üzere 147 uçakla 2014 yılında 13 ülkede 112, uluslararası 44 destinasyona uçmaya başlamıştı.

Swiss Int’l Air Lines

SWISS, ülkenin en iyi havayolu arasında olan İsviçre havayolu Lufthansa’nın bir yan kuruluşudur. Merkezi Zürih Havalimanı’nda bulunan Swiss International Air Lines, Kuzey ve Güney Amerika, Afrika ve Asya’ya uçuşlar gerçekleştirmektedir. Şirketin filosunda 68 yolcu uçağı bulunuyor.

Malaysia Airlines

Malezya’nın ulusal havayolu şirketi birçok havayolu şirketinden farklıdır. Havayolu, son teknoloji bir ağ işletiyor ve 100’den fazla uluslararası varış noktasına uçuyor. Kuala Lumpur Uluslararası Havalimanı’ndan 60 farklı noktaya uçuş gerçekleştiren havayolu, son dönemde ‘kayıp uçak’ haberiyle dikkatleri üzerine çekti.

En İyi Hava Yolu Şirketleri

En İyi Havayolu şirketleri ile ilgili olarak sizlere kısa ve öz bilgiler sunmaya çalıştık. Günümüzde konforu ve kalitesi ile birlikte ön plana çıkan birçok hava yolu şirketi olduğunu söyleyebiliriz. Sizlerde seyahat etmiş olduğunuz hava yolu şirketleri ile ilgili olarak düşüncelerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...