en iyi bilgisayar oyunları ücretsiz

En İyi Bilgisayar Oyunları Ücretsiz

Bilgisayar oyunlarından hemen herkes keyif almaktadır. Sizlere vereceğimiz en iyi bilgisayar oyunları ücretsiz listemiz sayesinde, tamamen ücretsiz biçimde oyun oynayabilirsiniz. Listemiz içerisinde yer alan oyunlar, dünya genelinde belirli bir popülerliğe sahip olan oyunlardır.

En iyi bilgisayar oyunları ücretsiz olan oyunların kimileri, oyun içi satış özelliğine sahiptir. Yani, oyunu tamamen ücretsiz biçimde oynayabilmenin yanı sıra, dilerseniz oyun içi ek özelliklere sahip olmak için ücret yatırabilirsiniz. Sizler için derlediğimiz ücretsiz bilgisayar oyunları:

1)    Fortnite

Milyonları kendine aşık bırakan, online rekabetçi özelliklere sahip olan bir oyundur. Oyun getirdiği yeni mekanikler ve sürekli yeni olasılıkları içerisinde barındırdığı için, pek çok oyuncuyu kendine hayran bırakmıştır.

En iyi bilgisayar oyunları ücretsiz listemizde yer alan Fortnite, kesinlikle denemeniz gereken bir oyundur. Oyunu denemeden önce, oyunun sistem gereksinimlerini kontrol etmenizde de fayda var. Çünkü oyun düşük sistem gereksinimli cihazlarda, kasma ve FPS drop gibi sorunlar oluşturabilmektedir.

2)    League of Legends

Dünya çapında pek çok hayranı bulunan bu oyunu, düşük seviyeli bilgisayarlarınız üzerinden bile oynayabilirsiniz. Dilerseniz de oyunun mobil versiyonunu, tamamen ücretsiz biçimde akıllı telefonlarınızdan oynayabilirsiniz.

League of Legends öğrenmesi oldukça zor bir oyundur. Oyun genellikle “Sihirdar Vadisi” adı verilen bir harita üzerinde 5 v 5 gerçek oyuncu ile oynanmaktadır. En iyi bilgisayar oyunları ücretsiz olarak oynayabileceğiniz LOL’ün içerisinde pek çok farklı skin (karakter kostümü) bulunmaktadır. Skinler ve görünümler ise oyunun ücretli kısmında yer alır.

3)    CS:GO

CS:GO önceleri ücretliyken, son dönemlerde gelen yenilik ile birlikte tamamen ücretsiz olmuş bir oyundur. Oyun bir online firs person shooter oyunudur. Oyun içerisinde yer alan özelliklere alışmanız ve aim kalitenizi artırmanız, oyunda ki başarınıza doğrudan yansıyacaktır.

CS:GO en iyi bilgisayar oyunları ücretsiz sıralamamıza kesinlikle girmeyi hakkedecek bir oyundur. Ancak, oyun içerisinde pek çok hile bulunduğu için, oyun son dönemlerde kalitesinde ciddi bir düşüş yaşamaktadır.

4)    Valorant

CS:GO’ya alternatif olarak oynanabilecek bir oyun, uzun zamandır online FPS oyuncuları tarafından aranmaktaydı. Bunun nedeni ise CS:GO’da hile açan kişi sayısının her geçen gün artmasıydı. Bu durumun ardından LOL’ün yayımcısı olan Riot Games tarafından Valorant adında oyun piyasaya sürüldü.

Valorant’ta tıpkı CS:GO gibi bir nişancı oyunudur. Oyunun CS:GO’dan en bariz farkı ise karakterlerin yeteneklere sahip olmasıdır. En iyi ücretsiz bilgisayar oyunları kategorisinde, nişancı oyunlarını seven biriyseniz, muhakkak şans vermeniz gereken bir oyundur.

5)    Epic Games Her Hafta Ücretsiz Oyun

Epic Games Store kullanıcılarına özel olarak her hafta 1 veya 1’den fazla ücretsiz oyun dağıtımı yapmaktadır. Belirli zaman aralıklarında Epic Games’e giren her kullanıcı, bu oyunlardan ücretsiz olarak faydalanabilmektedir. En iyi bilgisayar oyunları ücretsiz biçimde Epic Games’de yayımlanmaya devam etmektedir.

Yapmanız gereken tek şey; Epic Games’e üye olduktan sonra, gelecek oyunları ücretsiz olarak kütüphanenize eklemek olacaktır. Ücretsiz oyunları kütüphanenize ekledikten sonra, artık oyun sonsuza dek (veya Epic Games kapanana dek) kütüphanenizde yer alacaktır.

Daha fazla en iyiler listesi ve bilgilendirici içeriklerimizi okumak isterseniz, sitemizin blog kısmını ziyaret edebilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...