En İlginç Hediyelerin Platformu: Bodo!

Bir şeyin en ilginç olarak değerlendirilebilmesi için mutlaka, diğerleri ile arasında büyük bir fark olmalı. Örneğin, en ilginç hediyelik eşya mağazası, dediğinizde bunu iddia eden pek çok hediyelik eşya mağazası olduğunu bilirsiniz. Üstelik içindeki hediyelerin ilginç olması da kişiden kişiye değişir. Sonuçta hediye tarzı olarak aynıdır, elle tutulan bir obje kullanılacak eşya formundadır. Ancak hediyede bu formun dışına çıkıyoruz, dendiğinde, işte ilginçlik başlar! Düşünsenize, bodo.com aynısını ya da benzerini hiç bir yerde kolaylıkla göremeyeceğiniz kendine has deneyim tarzıyla, hediyede görülmeye değer bir fark attı! Aslına bakarsanız, artık farklı hediyeler arayan bizler için resmin detayları değil bütününe bakmayı gösterdi diyebiliriz. Yani tümüyle hediyenin tarzını değiştirmek gerektiğini. Ancak bir konuda alıştığımız bir konsepte bağlı kaldı ki, bu da aslına bakarsanız bu hiç birimizin vazgeçmek istemeyeceği bir detay olan hediye paketi sunumu. Elbette bu konuda da değişiklik yapmak isteyenler olursa diye bodo’nun ikinci bir seçeneği her zaman var!

 

En ilginç hediye sunumları

Öncelikle sevdiğiniz birine bir çanta vs değil de ‘’İki Kişi için Pilates Dersi’’ gibi oldukça faydalı ve anlamlı bir armağan verebilmek, bodo’nun sıra dışı farkıyla doğuyor. Bununla birlikte bu gibi birbirinden özel ve heyecan verici hediyeleri nasıl sunabileceğiniz konusunda da iki güzel seçenek sunuyor bodo! Pek çok firmada kullanılan bu sistemleri çoktan duymuş olacağınızı tahmin ediyoruz, hediye kartı ve e-sertifika. bodo.com’dan sipariş vereceğiniz her deneyim için yaptığınız ödeme alıcının adına hazırlanan bu kartlara gider böylelikle alıcı kart numarasını kullanarak gittiği yerde deneyimin ödemesini gerçekleştirebilir. Sunum şekilleri ise dilerseniz harika ve renklerini sizin seçtiğiniz bir kutuda adrese teslim olarak yapılabilir ya da yine aynı özenle hazırlanmış e-sertifika olarak e-posta hesabına gönderilebilir. Bunun yanında seçtiğiniz deneyim ve ya deneyimlerden bahseden kartları anlatmamak olmaz. Özel görseller eşliğinde deneyimden bahsedilen bu kartlar, paketi anlamlı kılan asıl armağan niteliğini taşır diyebiliriz aslında.

 

En ilginç hediye fikirleri

bodo’nun en güzel yanlarından biri, hediyelerin bazılarının paylaşılabilir grup deneyimleri olabilmesi https://bodo.com/tr/ . Böylece size verilen deneyimleri sevdiklerinizle birlikte geçirerek eğlenceyi çoğaltabilirsiniz. ‘’İki Kişi için ATV Safari’’ ile coşkulu bir arazi gezisi katılımcılarını bekliyor! ‘’İki Kişi için Avrupa Yakasında Sıcak Taş Masajı’’ ile sinirler gevşesin, ruhlar dinginleşsin ve ağrılar hafiflesin. ‘’Melen Çayı Rafting’’, tehlikeyi hissederken zorluklarla verilen mücadelede hedefe ulaşmanın büyük hazzını anlatan bir spor olabilir. ‘’Binicilik Dersi’’, evet, bodo’da binicilik eğitimi bile bulabilirsiniz. ‘’Sanal Gerçeklikte Çizim’’, filmlerin gerçek hayata dökülmesi kadar güzel hissettiriyor. ‘’Dalış Kursu’’, yeryüzünde göremeyeceğiniz manzaralar sizi keşfe bekliyor! ‘’Profesyonel Kalıcı Dövme’’, birilerinin hayalleri gerçeğe kavuşmayı beklerken bunu yapan neden siz olmayasınız? bodo’da kendi imkansızınızı gerçekleştirmeyi deneyin!

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...