En güzel tatil için villa seçenekleri

Hem balayı çiftlerinin hem de gözlerden uzak bir tatil geçirmek isteyen ailelerin son yıllardaki en yaygın tercihi villalar. Çünkü villa tatili otel gibi kalabalık ortamların enerjisinden kaçmak isteyen ailelere sakin ve ev konforunda bir tatil imkânı sunuyor. İster dağ manzaralı ister deniz manzaralı; havuz, jakuzi ya da barbekü gibi çeşitli özellikler sunan çok sayıda villa seçeneği arasından seçim yapmak mümkün. Ayrıca bir tatil evinden beklentilerinizi listeledikten sonra, doğrudan beklentilerinizi karşılayabilecek bir villa bulmak da çok kolay. Tatil Villacınız’ın en güzel villa seçenekleri arasından bir araştırma yapıldı ve farklı bölgelerde tercih edilebilecek villalar listelendi…

Villa Ela Duo / Kalkan

Villa Ela Duo, Kalkan bölgesinde tercih edebileceğiniz en lüks villa seçeneği. 8 kişi konaklamanın mümkün olduğu villada 4 yatak odası ve 4 banyo mevcut. Ayrıca giriş temizliği, i̇nternet ve su kullanımı, havuz ve bahçe bakımı ve elektrik kullanımı fiyata dahil. Denize yalnızca 100 metrelik mesafede bulunan Villa Ela Duo’nun 9×4 metre boyutlarında bir havuzu da bulunuyor. Villaya yalnızca valizinizi yanınıza alarak giriş yapabilirsiniz.

Villa Kızıl Güneş / Patara

 

Muhteşem bir doğa manzarasına sahip olan Villa Kızıl Güneş, Patara’nın eşsiz kumsalına da tamamen hâkim bir konumda. Kapalı yüzme havuzu, hamam ve sauna gibi eşsiz bir tatil geçirmenizi sağlayacak çok sayıda özellik ile donatılmış olan villada 3 yatak odası ve 3 banyo bulunuyor. Villa 6 kişilik konaklama için son derece ideal. Villanın bahçesinde 6 kişilik yemek masası, barbekü, şezlong ve şemsiye gibi seçenekler de bulunuyor.

Villa Athena / Kaş

Muhteşem deniz manzarası ve deniz kenarına yalnızca 200 metre uzaklığı ile Villa Athena, 4 suit yatak odası ile 8 kişilik konaklama kapasitesi sunuyor. Bahçe katında bulunan havuzdan ve odalardan deniz manzarasını görmek mümkün. Bahçe kısmında güneş şemsiyesi, şezlong, duş, mangal ve yemek masası mevcut. Villanın teras bölümü de keyifli vakit geçirmek için son derece idealdir.

Suit Kekova / Demre

7 adet suit apartın bulunduğu bir site içerisinde yer alan Suit Kekova, 2 yatak odasına sahip ve 4 kişilik bir konaklama imkânı sunuyor. Özellikle çekirdek aileler ve balayı çiftleri için ideal olan bu villada modern bir mimari ve şık bir dekorasyon tercih edilmiş. Site içerisinde 12×6 metre ebatlarında bir ortak havuz mevcut. Doğa manzarası bulunan villada ihtiyaç duyduğunuz her şeyi bulmanız mümkün. Ayrıca bahçede barbekü de mevcut.

Villa Ezo Royal / Fethiye

Türkiye’nin en güzel tatil mekanlarından biri olarak kabul edilen Fethiye’nin Ölüdeniz bölgesinde bulunan Villa Ezo Royal, 4 yatak odası ile 8 kişilik konaklama imkânı sunuyor. Konforlu bir tatil için tüm detayların düşünüldüğü bu villadaki her odanın kendisine özel banyosu bulunuyor. Araçla yapacağınız yalnızca 5 dakikalık bir yolculuk ile Ölüdeniz ‘e varmanız mümkün. Tüm bunlara ek olarak villa içerisinde kapalı ısıtmalı havuz, hamam ve sauna da bulunuyor.

Villa Şura Uno / Göcek

Göcek’ in İnlice bölgesinde bulunan Villa Şura Uno, 4 yatak odası ile 8 kişilik konaklama kapasitesine sahip. Son derece geniş ve yemyeşil bir bahçeye sahip olan villada 7×3,5 metre ebatlarında bir havuz da bulunuyor. Üst katta bulunan 1 numaralı yatak odasında jakuzi mevcut. Ayrıca villa içerisinde klima, televizyon ve uydu alıcısı gibi temel özellikler var. Balayı çiftleri ve çekirdek aileler için ideal bir konaklama imkânı.

Villa Riverport / Dalyan

Hem geniş aileler hem de kalabalık arkadaş grupları için ideal bir konaklama imkânı sunan Villa Riverport, 4 yatak odası ile 8 kişilik konaklamalara ev sahipliği yapıyor. Akdeniz ile Köyceğiz’in birleştiği kanal üzerinde yer alan villa İztuzu plajına ise 12 kilometrelik mesafede bulunuyor. Yemyeşil ormanların içerisinde yer alan villanın hemen yakınında bulunan Dalyan’da Nisan ve Kasım ayları arasında denize girmek mümkün. Kral mezarlarını da ziyaret edebileceğiniz bölgede eğer şanslıysanız caretta caretta kaplumbağalarını bile görebilirsiniz.

Villa Sandie / Kalkan

Eşsiz panoramik deniz manzarası ile Villa Sandie, kalabalık arkadaş gruplarına ev sahipliği yapmak üzere tasarlanmış. Villa da 4 yatak odası ve 5 adet banyo bulunuyor. 8 kişilik gruplar için oldukça ideal. Villa içerisinde biri 4×11 metre ebatlarında, biri de 4×3,5 metre ebatlarında iki adet havuz bulunuyor. İkinci havuz teras katında yer alıyor ve eşsiz bir deniz manzarasına sahip. Üst kattaki banyolardan bir tanesinde jakuzi mevcut. Villada ayrıca Türk hamamı, sauna ve spor ekipmanları ile donatılmış bir de spor bölümü bulunuyor.

 

Siz de bu yılki tatil tercihinizi villa tatilinden yana kullanacaksanız, yukarıdaki villalar arasından bir seçim yapabilirsiniz. Dilerseniz www.villaciniz.com.tr adresini ziyaret edebilir ve Türkiye’nin dört bir köşesindeki villa seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...