Multiplayer Mobil Oyun Listeleri

En Çok Tercih Edilen Multiplayer Mobil Oyun Listeleri

Mobil oyun alanlarında sıklıkla farklı oyunlar oynanmaktadır. Son zamanların en çok tercih edilen multiplayer mobil oyun listeleri merak edilmektedir. Sizler için en beğenilen oyunları listeledik.

Asphalt 9: Legends

Mobil oyun alanlarında sıklıkla farklı oyunlar oynanmaktadır. Son zamanların en çok tercih edilen multiplayer mobil oyun listelerinde Asphalt 9: Legends ilk sıralarda yer alır. Araba yarışı oyun çeşitleri arasında yer alır. Tek oyunculu olarak oynanmaz. Bu yüzden de arkadaşlarınız ile oynayabileceğiniz harika bir araba yarışı oyunudur.

Oyun çevrimiçi olarak oynanır. Yedi kişilik bir ekip ile online araba yarışları sağlanır. Oyununun bu kadar çok tutulma nedeni ise; aksiyonlu ve pratik oynanabilir olmasıdır.

Clash Of Clans

Klan savaş oyunlarının ilkleri arasında Clash of clans yer alır. Multiplayer klan oyunları listesinde her dönem için Clash of Clans baş sırada yer alır. Kendi alanı kurmak ve klan savaşlarına katılarak oldukça heyecanlı bir oyundur. Ayrıca oyun sürekli olarak güncellenmektedir. Oyuncular Clash of Clans oynarken sıkılmamalarının temel nedeni bu durumdur. Her dönem için mobil olarak oynanabilen oyun çeşitlerindendir.

Call Of Duty Mobile

Günümüzde güncel multiplayer oyun çeşitleri listesinde Call of Duty mobile yer alıyor. Çünkü Call of duty mobile oyunu oldukça eğlenceli bir oyundur. Bu yüzden de sıklıkla tercih edilir ve sıklıkla güncellenmektedir. Çoklu oyuncu özelliği ile arkadaşlarınız ile keyifle oynayabileceğiniz bir oyundur. Call of duty mobile oyun dünyasında uzun süredir ön planda konumunu korumaktadır.

Brawl Stars

Multiplayer mobil oyun çeşitlerinden bazıları vazgeçilmezler listesinde yer alıyor. Mobil oyunların vazgeçilmez listesinde yer alan oyunlardan biriside; Brawlstars oyunudur. Oyunda farklı oynama seçenekleri yer alır. İsterseniz tekli olarak isterseniz ekip olarak oynayabiliyorsunuz. Özelliklede kahramanlar ile birleştirme özelliği ile oyun daha çok dikkat çekmektedir. Her zaman için keyif alabileceğiniz bir mobil oyunudur.

Clash Royale

Son zamanlarda savaş oyunları daha çok dikkat çeker. Özelliklede erkekler için mola zamanlarında savaş oyunları oldukça eğlencelidir. Günümüzde etkili mobil savaş oyunu liste başında ise; Clashroyale yer alıyor. Oyunda büyü çeşitleri de yer alıyor. Hem savaş hem de büyü oyunu olarak Clashroyale uzun süredir sürekli olarak tercih ediliyor. Farklı özellikleri bir arada bulundurması oyuncular için bir avantaj niteliğindedir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...