Dünyada Girilmesi Yasak Olan Yerler

Hayali dünyanın hemen her yerini gezmek isteyen kişileri hayal kırıklığına uğratacak bir liste düzenledik. Dünya da bazı yerler vardır ki girilmesi herkes tarafından yasaktır. Biz de sizlere bu yasak olan yerleri derledik. İşte, Dünyada Girilmesi Yasak Olan Yerler…

Vatikan Gizli Arşivleri

Katolik mezhebinin başkenti olan Vatikan da önceleri devlet politikası gereği 75 yılını doldurmuş belgeleri görebilme şansına sahipken, şimdilerde girmeniz mümkün değildir.

Coca Cola Üretim Merkezi

Coca Cola üretim aşamalarıyla alakalı olsun, içindekiler kısmıyla ilgili olsun çoğumuzun kulağına şimdiye dek çok rivayet gelmiştir. Ama hepsi rivayetten ibaret. Çünkü Coca Cola’nın üretim Merkezine girmek yasaktır.

Kuzey Kore 39. Oda

Diktatörlükle yönetilen hükumetin bu şekilde bir yasak koyması aslında şaşırtıcı değil. Buranın asıl kuruluş amacı Kuzey Kore’nin kurucusu Kim Il-Sung’un ölümünden sonra başa geçen oğlunun ve ailesinin paralarını kontrol etmek amacıyla kurulmuş bir binadır.

ABD 51. Bölge

Obama’nın dahi giriş yasağı olduğu bu bölge Amerika’nın Nevada bölgesinde yer alıyor. Bölgede uçak ve silah testleri yapılıyor. Bir rivayete göre bölgeye UFO’ların düştüğü ve onlarla iletişime geçip inceleme yapıldığı ileri sürülüyor.

İngiltere Raf Menwith

İngiltere’nin soğuk savaş döneminde Sovyetleri izlemek için kurduğu bu merkez şu anda saldırıları izlemek için kullanıyor. Dünyanın en büyük elektrik denetleme ve izleme istasyonu olduğu iddia edilmekte. Dolayısıyla buraya dışarıdan birinin girmesi yasaktır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...