Dijital Pazarlamada En Çok İşe Yarayan 4 Tarayıcı Uzantısı

Dijital dünyanın büyümesi ve gelişmesiyle beraber günümüzde olmazsa olmaz bazı araçlarla beraber çok şeyi kolaylaştırmak ve dijital pazarlamaya dair çok şey hakkında bilgi sahibi olmak mümkün oluyor. Günümüzde en doğru biçimde dijital pazarlama işlevleri, son güncellemeler, son dönemlerde olan çok şey hakkında bilgi sahibi olmak kadar hakim olmak da önemlidir. Bu noktada birçok şeye, çok yönlü biçimde hakim olma konusunda sizlere çeşitli tarayıcılarda kullanılabilir tarayıcı uzantıları ya da dijital pazarlama tarayıcı eklentileri derledik.

Siz de bu tarayıcı uzantılarıyla tarayıcılarınızın daha etkin hale gelmesini sağlar, pazarlama faaliyetlerinizde çok yetkin bir şekilde kullanabilirsiniz.

Bitly

Dijital pazarlamada en önemli konulardan biri de, müşterilerinize URL sunarken uzun link adresi vermemektir. Müşteriler hiçbir zaman uzun URL’leri sevmezler. Bu nedenle de dijital pazarlama noktasında web adreslerinizi kısa tutmak, ürün ve hizmetler konusunda da kısaltılmış adresler, tık sayısı önemli olduğu için kim hangi URL’ye tıklamış vb. konuları özet bir şekilde sizlere sunan Bitly ile tanışabilirsiniz.

Google Analytics URL Builder

Web sitelerinizin sayfalarına ait bağlantılarda, en iyi sayfa bağlantısını takip edebilme, hangi içerikleriniz ne kadar ilgi çekiyor gibi konularda bilgi sahibi olma konusunda Google Analytics URL Builder uzantısını kullanabilirsiniz. Web sayfalarınızın ne kadar etiketlendiğini, takip edildiğini, ne kadar iyi seviyede optimize edersiniz ya da edemezsiniz konularıyla ilgili bilgi sahibi olacağınız konularda sizlere yardımcı olur.

Boomerang

Tam adı Boomerang for Gmail şeklinde olan bu uzantı, email pazarlama kampanyalarınızla ilgili daha etkin bir kampanya yürütmek adına kullanım sağlayabileceğiniz işlevsel bir etkinlik kazandırır. Eposta şablonları hazırlama, tarih ve saatleri belirleyerek istediğiniz gibi gönderim yapabileceğiniz uzantı olurken, eposta takibi yapma, mesajlarınızın ne zaman okundu ya da okunmadı gibi bilgilerine ulaşabilirsiniz. Satış gerçekleştirme olasılığını arttıracağınız, her zaman potansiyel müşterilerinize ulaşabileceğiniz bir uzantıdır.

Supercharge Gmail

Supercharge Gmail uzantısı şirket çalışanlarına dair eposta adresi bulma konusunda yardımcı bir uzantıdır. Bu uzantı, doğrudan Clearbit Connect tarafından geliştirilmiş olup günümüzde e-posta üzerinde pazarlama kampanyaları yapma noktasında etkili bir adım atmanıza yardımcı olur. Eposta göndereceğiniz kişiler, potansiyel müşteri bulma konusunda yeterlilik gibi konularla beraber birçok şeyi kolay hale getirir. Gerçekten kullanım anlamında Gmail ile entegreli çalışarak, dünyada en iyi eposta veri tabanı tutma noktasında en bilinen bir uzantıdır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...