Cs Go Mouse ile Zıplama Kodu

Cs Go Mouse ile Zıplama Kodu

CS Go oyununda zıplamak için normalde kullandığınız tuşlar yavaş kalabilir ve oyununuzu aniden zıplamanız gereken yerlerde kötü etkileyebilir. Cs Go Mouse ile zıplama kodunu kullanmak bu konuda hızlanmanızı sağlayabilir. Konsolunuzu açarak bind mwheeldown +jump kodunu yapıştırırsanız farenizin orta tuşunu kullanarak zıplayabilirsiniz.

Cs Go Mouse Tekerleği ile Zıplama

Cs Go oyununda mouse tekerliğini aşağı çekerek zıplamanız mümkündür. Cs Go mouse tekerleği ile zıplamak için zıplama ayarlarınızı değiştirmeniz gerekmektedir. Mouse tekerleği ile zıplayabilmek için konsolunuzu açmanız ve oraya bind mwheeldown +jump kodunu yapıştırmanız gerekmektedir.

CsGo Mouse ile Zıplama Kodu Kapatma

Cs Go oyununda mouse tekerleğinizi aşağı çekerek zıplamak hedef almanızı zorlaştırabilir. Zıplamanız gereken anda aynı zamanda düşman vurmak zor gelebilir. Cs Go mouse ile zıplama kodu kapatmak için oyunun ayarlar kısmına girerek mouse ayarları bölümünden bu ayarı kapatarak farklı bir tuşa atayabilmeniz mümkündür.

Mouse ile Zıplama Kodu 

Cs Go oyununda mouse ile zıplama kodu için yapmanız gerekenler oldukça basittir. Tab tuşunun üzerindeki “ tuş ile konsolunuzu açarak oraya girmeniz gereken kodu yapıştırmanız bu durum için yeterlidir. Konsolunuzu açtıktan sonra bind mwheeldown +jump kodunu oraya yapıştırarak yapabilirsiniz.

Cs Go 1.6 Mouse ile Zıplama 

Fps türünün ilklerinden ve en önemli temsilcilerinden olan Cs 1.6 oyununda zıplama tuşunuzu değiştirmek size artılar katabilir. Cs 1.6 mouse ile zıplamak için konsol bölümüne bind mwheeldown +jump kodunu yapıştırmanız gerekmektedir.

CSGO Jump Kodu

Cs Go oyununda zıplamak bazı anlarda önemli olabilir. Normal şartlarda klavyenizde bir tuşla bu eylemi yapabilirken bunu mouse ile yapmanız da mümkündür. Cs go jump kodu için konsolunuzu açmanız ve bind mwheeldown +jump kodunu oraya yapıştırmalısınız.

CS GO Sınırsız Zıplama Kodu

Cs Go oyununda mouse tekerleğine zıplama kodunu atayarak arka arkaya seri bir şekilde zıplamanız mümkündür. Cs Go sınırsız zıplama kodu için konsol bölümüne bind mwheeldown +jump kodunu yazarak etkinliştirebilir sonrasında mouse tekerleğinizi aşağıya çekerek sınırsız şekilde zıplayabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...