Cs Go Bekleme Süresi Kaldırma Nedir?

Cs Go Bekleme Süresi Kaldırma Nedir?

Cs go bekleme süresi kaldırma önem vereceğiniz bir fps oyunu detayıdır. Rekabetçi ortamda oyunlarda liginizi yükseltirken daha da avantaj sağlayabilirsiniz. Oyuna yeni başladıysanız veya tecrübeliyseniz değişen biçimlerde geçici bekleme süreleri olabilecektir. Bunu kaldırmak ve oyunlara kendi istediğiniz gibi devam etmeniz için bazı önerileri takip edebilirsiniz.

CS GO Geçici Bekleme Süresi Neden Olur?

İlk on galibiyetin alınmasıyla ilgili olarak Cs go bekleme süresi kaldırma  durumuna ihtiyacınız olabilmektedir. Bu durum özellikle yeni oyunlara başlayanlarda ban yeme şeklinde kendisini gösterebilmektedir. Rekabetçi modunda oynayanlar geçici bekleme süresine maruz kalabilir.

Takım arkadaşlarınızın sizin çıkmış olduğunuz maça devamı mümkün olmadığı için  ban yeme durumunda ne yapmanız gerektiğini çözmelisiniz. Karşınıza çıkan geçici bekleme süreniz için oyun doğasını anlamanız önem kazanmaktadır.

Cs Go 7 Gün Bekleme Süresi Kaldırma Nasıl Yapılır?

Cs go 7 gün bekleme süresi kaldırma yapılırken muhtemelen maç içinde olan bir durum vardır. Yapmış olduğunuz maç içi hata nedeniyle sistemin engellemesiyle karşılaşırsınız. Rekabetçi maçlar atamamanız gibi durumlardan kurtulmak istersiniz. Bu noktada önemli olan bir detay, kodlarla alakalı yeni bir uyarı almamanız gerektiğidir.  Kod kullanmanız halinde yeni bir bekleme süresiyle karşılaşabilirsiniz.

10 Galibiyet Alarak  Geçici Bekleme Süresi Kaldırma Nedir?

Geçici bekleme süresi 10 galibiyet alarak  kaldırılabilen bir durumdur. Bazı önlemleri de alarak üst üste maçta kazançlı çıkmanız halinde avantaj sağlanmaktadır. Bunu yapmanız halinde bekleme süresi kaldırma işlemleriniz tamamlanmış olacaktır.

Sistemli bir rütbe akışı olan cs go oyunu içerisinde aşamaları doğru anlamalı ve takip etmelisiniz.  20 saat banı için ayrıca dikkat etmeniz önerilmektedir. Genel olarak maç içi kurallarınızın ekstra önemli olduğunu da belirtmek gerekecektir. 10 galibiyet almanızın bazı garantileri getirmediğini belirtmek gerekiyor. Çünkü yenilenen oyun içi hatalarında bekleme süresini yeniden alabilirsiniz.

Counter Strike Global Offensive Nedir?

Counter Strike global offensive CS:GO, 2012 senesinden bu yana popüler olan FPS oyunu olarak görülmektedir. Half-Life moduyla çıkan oyun daha sonra içerikteki değişimle daha kapsamlı hale gelmiştir. Valve tarafından güncellenen hamlelerle giderek daha popüler hale gelmiştir.

  • Steam platformundan cs go oyununu indirebilirsiniz.
  • Değerli silah desenleri alabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...