Cs Go Başlatma Seçenekleri 2022 Nedir?

Cs go başlatma seçenekleri 2022  konusunda merak ettiğiniz detaylar için araştırma yapmak faydalı olacaktır. Yeni dönemle beraber dikkatinizi çeken gelişmeleri takip edebilirsiniz. Kodları doğru alana yazarak anında işlemleri tamamlayabilirsiniz.

Cs go başlatma seçenekleri 2022  senesiyle bazı güncellemeleri beraberinde getirmiştir. Tanım olarak bakıldığında, oyun içindeki etkileşimlerin başlangıç aşamasındaki kontrolünüzü ifade etmektedir. Başladığınız oyundaki etkileşimlerde seçenekleriniz çoğaldığında oyundan alacağınız keyif ve kazanma verimi çoğalabilir.

Başlatma Seçeneklerinin Sunucusu Nedir?

Kodların kullanımını sağlayan bu seçenekler her dönem yenilenebilmektedir. Kodlarıın neler olduğunu takip edebilirsiniz. Steam’ in sunmuş olduğu başlatma seçeneklerini siz de mutlaka değerlendirmelisiniz.

CS GO Video Oyunu Başlatma Seçenekleri Nereye Yazılır?

CS GO oyunu başlatma seçeneklerinin nereye yazıldığına bakılınca şu işlemleri takip etmeniz gerekir:

  • CS GO oyununu açarak başlamalısınız.
  • İkinci aşamada “Ayarlar” bölümüne gelin ve oyun sekmesine tıklayın.
  • Geliştirici Konsolunu Etkinleştir bölümüne gelerek evet kısmına onay verin
  • İşlem ardından klavyenizdeki 1 tuşunun yanındaki tırnak işareti bölümüne tıklayın.
  • Karşınıza çıkan pencereye kodu yazarak enter bölümüne basmanız gerekecektir.

CS GO Video Oyunu Başlatma Seçeneklerinde Hangi Kodlar var?

Kodları sıralamak gerekirse CS GO video oyunu başlatma seçeneklerinde şu ayrıntıları görebilirsiniz:

  • Windows 10 için -threads 4: Ctrl + Alt + Delete yapmanızın ardından görev yöneticisini çalıştırın ve şu işlemi yapın: Performans > CPU kısmından sağ alt tarafta bakarak çekirdek sayınızı bulun.
  • -novid kodu CS:GO açılırken oyun introsunun kaldırılmasını istiyorsanız kullanabileceğiniz koddur.
  • -d3d9ex kodu süre kısaltmanızı sağlayan bir kod ayarlamasıdır. Alt+tab yapma süresinin kısalması adımlarınızı daha hızlı atabilmenizde önemli etkendir.
  • -tickrate 128 kodu, çevrimdışı oyun oluşturuyorsanız botlarla kullanılabilecek faydalı bir koddur. Başlatma seçeneğinizin 128 olması halinde başlangıçta 64 yerine bu değerde işlem devam edecektir. Oyun içi sunucularda avantajınız olacaktır.
  • +cl_forcepreload 1 kodunun avantajı, haritanın tüm kısımlarında ön yükleme elde etmeniz olacaktır. fps dropların önüne geçmenizde avantaj olabilir.
  • -high kodu öncelikli moda başlatmak istediğiniz oyunla alakalıdır. Oyunlarınız arka planda çoksa bunu kullanabilirsiniz. Bir anlamda cs go ya performans ayrılması sağlanır.

CS GO’da Bomba İmha Hangi Tuşla Yapılır?

CS GO oyunu içinde bomba imha hangi tuşla yapılır sorunuza yanıt son derece basittir. “E” tuşuna basılı tutmanız yeterli olacaktır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...