Cs 1.6 Fps Arttırma Kodları

Cs 1.6 Fps Arttırma Kodları

Cs 1.6 fps türünün en önemli temsilcilerinden biridir. Cs 1.6 oyununda daha iyi fps alarak daha çok düşman öldürmeniz mümkündür. Cs 1.6 fps artırma kodları içinfps_max 1000, violence_ablood 0, violance_agibs 0, violance_hblood 0 yazabilirsiniz. Bu kodlar ile oyun içinde kan ve renk değerlerini minimuma indirerek fpsinizi artıracaktır.

CS 1.6 FPS CFG

Cs 1.6 fpscfg ayarları, her kişiye göre değişebilse de genel olarak yüksek fps herkes için daha akıcı ve daha eğlenceli bir oyun deneyimi barındırmaktadır. Cs 1.6 oyununda konfigürasyon ayarları detaylı ve kişiye göre yapılırsa kişinin oyun deneyimi maksimuma çıkabilmektedir.

Cs 1.6 Fps Arttırma Kodları Steam 

Cs 1.6 fps arttırma kodları steam için çalıştırma seçenekleri bölümüne yazabileceğiniz kodlar bulunmaktadır. Bu kodlar oyun açılmadan oyun içi ayarlarında değişiklik yapacaktır. Cs 1.6’yı steam üzerinde çalıştırmadan önce sağ tıka tıklayarak çalıştırma seçenekleri bölümüne -nomsaa -nofbo -dxlevel 100 kodlarını yazmanız gerekmektedir.

Cs 1.6 Fps Sabitleme Kaldırma 

Cs 1.6 fps sabitleme kaldırma için yazılabilecek farklı kodlar bulunmaktadır. İstediğiniz fps oranını yazarak istediğiniz fpse sabitlemek mümkündür. Konsol bölümüne fps_max 100 yazarak fps oranınızı 100’e sabitleyebilirsiniz. Cs 1.6 sabitlenen fpsi kaldırmak için ise fps_max 0 yazarak ya da fpsmax 1000 yazarak sabit fps’i kaldırabilirsiniz.

Cs 1.6 60 FpsLocked

Cs 1.6 oyununda fpslocked önemli bir faktördür. Fps oyunlarını ve diğer oyunları akıcı şekilde oynayabilmek için tavsiye edilen ve göze rahat gelen en iyi fps oranı 60 olmaktadır. Cs 1.6 oyununda fps’i 60’a sabitlemek için fps_max 60 yazmanız gerekmektedir.

Cs 1.6 Fps Gösterme

Cs 1.6 oyununda canlı olarak bütün oyun değerleriniz görmeniz mümkündür. Oyun içindeki tüm değerleri ve fps’i görmek için konsola +graph yazmalısınız. Sadece fps oranını görmek istiyorsanız konsola cl_showfps 1 yazmanız gerekmektedir.

Cs 1.6 Fps Sabitleme Kodu 

Cs 1.6 oyununda fps’inizin sabit kalması önemlidir. Fps’inizi 100’e sabitlemek için Cs 1.6 fpssabitleme kodu olarak fps_max 100 yazmanız gerekmektedir. Bu konuda önerilen en iyi fps oranı fps’inizi monitörünüzün hız oranına sabitlemektir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...