spotify not responding hatası

[Çözüldü]Spotify Not Responding Hatası

Spotify Not Responding hatası birçok Windows kullanıcısının karşısına çıkan hatalar arasında yer alıyor. Spotify uygulamasından kaynaklı olan bu sorun sizin de karşınıza çıktıysa endişelenmeyin. Spotify Not Responding hatasını çok basit müdahaleler ile ortadan kaldırabilirsiniz. Spotify Not Responding hatası nasıl giderilir konusuna çözüm olarak sizlere 4 farklı seçenek sunuyoruz. Herhangi birisini bilgisayarınızda uygulayarak bu problemden kurtulabilirsiniz.

  1. Görev Yöneticisi’nden Spotify Uygulamasını Durdurun

Sistemde eğer çok fazla açık program algılanırsa bu durumda bilgisayar bazı programlarda yanıt vermeyebilir. Spotify Not Responding hatası ile karşılaştığınızda Görev Yöneticisi’ni açarak bu uygulamayı kapatabilir ve tekrar başlatmayı deneyebilirsiniz. Bunun için;

  • Klavyenizden CTRL+ ALT+ DLT tuşlarına birlikte basın.
  • Açılan küçük kutucukta bulunan listeden Spotify uygulamasını seçin.
  • Alt sağ kısımda bulunan seçeneklerden Görevi Sonlandır seçeneğini seçin.
  • Böylelikle Spotify uygulamasının arka planda çalışması duracak.
  • Ardından uygulamayı yeniden açabilirsiniz.
  1. İnternet Bağlantısını Kesin

Spotify bazı durumlarda internet bağlantısının aktif olduğunda çalışmayabiliyor. Not Responding hatası ile karşılaşıyorsanız bilgisayarınızın internet ayarlarını kesmeyi deneyebilirsiniz. Uygulamayı açın ve daha sonra internet bağlantınızı aktif hale getirin. Eğer hala Not Responding hatası ile karşılaşıyorsanız bu durumda diğer alternatif çözümleri deneyebilirsiniz.

  1. Güvenlik Duvarı Üzerinden Çalıştırın

Spotify Not Responding hatası görüyorsanız bunun bir nedeni de antivirüs yazılımınızın uygulamayı engelliyor olmasıdır. Sistem korumaya geçtiğinde uygulamaların çalışmasını kısıtlayabilir. Bu durumda uygulamanın Güvenlik Duvarı altında çalışmasına izin vererek bu uyarıdan kurtulmanız mümkün olabilir.

  1. Spotfy Uygulamasını Yeniden Yükleyin

Her uygulama belirli bir süre sonra istenildiği gibi hizmet vermeyebilir. Bu durum birçok farklı nedenden dolayı kaynaklanabilir. Not Responding hatası ile karşılaştığınızda diğer çözüm önerilerinden sonuç elde edemediyseniz bu durunda uygulamayı bilgisayarınızdan komple kaldırıp daha sonra tekrar yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Bu işlem sırasında sadece masaüstünde bulunan uygulama simgesini silmeniz yeterli değildir. Uygulamayı bilgisayarın programlar klasöründen silmeniz ve komple kaldırmanız gerekir. Silme işleminin ardından arama motorunuzdan arama yaparak bu uygulamayı indirme sitelerinden tekrar indirebilirsiniz. Kurulum aşamalarını tamamladıktan sonra Spotify Not Responding hatası bir daha karşınıza gelmeyecektir.

Twitch Geçiş Efekti nasıl yapılır? Makalemiz son 2 ayda 100binden fazla okunma rekoru kırdı. Sizde okumak isterseniz tıklamanız yeterli.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...