Clubhouse nedir? Clubhouse davetiyesi nasıl alınır?

Son dönemlerin en çok merak edilen uygulaması olarak adını duyuran clubhouse hakkında tüm merak ettiklerinize cevap vermeye çalışacağız.

Clubhouse nedir?

Clubhouse bir iletişim aracıdır. Özellikle sohbet odaları için uyarlanmış olan ve kullanıcılarına sesli iletişim sunan bir uygulamadır.

Bildiğiniz üzere sohbet odaları farklı başlıklar altında kurulmakta ve bu başlıklara göre kullanıcıları toplamaktadır. Dilerseniz çevrimiçi olarak sohbet odalarında sohbetlere katılabilir ya da sadece dinleyici olarak da eşlik edebilirsiniz.

Clubhouse kullanmak için sadece ios işlemci bir aygıtınız olması gerekmektedir. Diğer işlemciler için şimdilik kullanım izni olmayan clubhouse sadece sesli iletişim aracı olarak kullanılmaktadır.

Clubhouse davetiyesi nasıl alınır?

İos işlemciye sahip telefonunuzdan veya tabletinizden uygulamayı indirmeniz gerekiyor.

Daha sonra üyelik işlemlerinizi tamamlamalı ve gereken bilgileri göndermelisiniz.

Artık kullanıcı adınız ve bilgileriniz ile birlikte clubhouse bekleme listense alınıyorsunuz.

Eğer clubhouse uygulamasına üye olan bir kullanıcının daveti üzerine katılıyorsanız üyelik işleminiz daha hızlı bir şekilde ilerliyor ve bekleme listesinden çıkıp üye olarak katılım sağlayabiliyorsunuz. Bu noktada şunu da belirtmek isteriz ki bir kullanıcının sadece 2 kişiyi davet etme hakkı bulunuyor.

Clubhouse üyelik onayından sonra ise artık katılımcı olarak farklı başlıklar altında açılan sohbet odalarına katılım sağlayabilirsiniz.

Az önce de belirttiğimiz gibi clubhouse sadece sesli iletişim yolu ile insanlarla sohbet edebileceğiniz bir iletişim aracı.

Dilediğiniz ve ilgi alanınıza giren konulara göre istediğiniz sohbet odasına katılabilir ve diğer kullanıcılar ile iletişim haline geçebilirsiniz.

Clubhouse uygulamasının özellikleri nelerdir?

Sesli iletişim aracı olduğu için kullanıcıların her şeyden önce çevrimiçi görüşmelerinde oldukça dikkatli konuşmalar yaptığını söylemek mümkün. Üstelik clubhouse sizlere konuşmalarınızın kesinlikle kaydedilmeyeceğini de söylüyor ancak yine de sesli iletişimde her zaman daha dikkatli davranmak gerekir.

Sohbet odasında yaşadığınız herhangi bir sıkıntıda karşınızdaki kişiyi engelleme şansınız bulunmaktadır. Dilerseniz hazır bulunan sohbet odalarına katılabilir dilerseniz de kendiniz bir sohbet odası oluşturabilirsiniz.

Uygulamanın en büyük sorunundan birisi olarak da sohbet odasını kuran kişinin odadan çıktıktan sonra sohbetin kapanması olarak gösteriliyor. Uygulamanın bu sorunu da kısa sürede çözeceği bilinmektedir.

 

 

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...