Cafex soğuk kahve nasıl yapılır

Cafex soğuk kahve nasıl yapılır?

Cafex soğuk kahve nasıl yapılır aslında oldukça basit bir tekniği vardır, yalnızca bazı püf noktalarını bilmek Cafex soğuk kahve yapmaya yeterli olacaktır. Soğuk kahve, özellikle yaz aylarında oldukça serinleten ve lezzetine doyum olmayan, aynı su gibi tüketilen ürünler arasındadır.

İnsanların seve seve içtiği o soğuk kahveler arasında Cafex’in ürünü de oldukça beğenildi. Beğenilmekle kalmayıp bazı marketlerde satış rekoru kırıldığı da söylenen bilgiler arasında.

 Cafex soğuk kahve, oldukça kolay ve herkesin yapabileceği bir tarif. Hem yaz sıcaklarında hem de kış aylarında tüketmek isterseniz bu kahve tarifi tam kahveseverlere göre. İşte Cafex soğuk kahve tarifi:

Malzemeler:

  • Yarım paket kahve (acıseverler bu adımda türk kahvesi kullanabilir fakat genelde bu adımda nescafe, öğütülmüş acı olmayan kahveler tercih edilir)

  • 1 su bardağı soğuk süt

  • 2 tane buz

  • Krem şanti (üzeri için)

  • İstenilen kadar şeker

Tarifi;

 Cafex soğuk kahve nasıl yapılır, görüldüğü üzere yalnızca 5 malzemeye ihtiyaç duyulan oldukça basit ve her evde 5 dakika içerisinde hazırlanan oldukça lezzetli bir tarif. Kahvenizin bir bardağa koyup üzerine soğuk sütünüzü ilave edin.

Ardından çalkalayın, böylece karışarak lezzetleri birbirilerine karışsın. Dilerseniz isteğiniz doğrultusunda, kahvenin acısının giderebilmesi amacıyla bu esnada içerisine 1 çay kaşığı ya da 1 tatlı kaşığı şeker ilave edebilirsiniz. Şeker ilave ettikten sonra yine karıştırın. Buzlarını üzerine ekleyip ardından bardağınızı krem şanti ile süsleyin. Afiyet olsun.

Yazların kurtarıcısı Cafex soğuk kahve, her yaz oldukça tüketilen bu tarifin malzemeleri her evde bulunacak ürünler olduğu için isteyen istediği zaman yapabilmektedir. Bu sayede hem serinleyebiliyor hem de lezzetli Cafex soğuk kahve tadında kahve içmiş olabiliyorsunuz.

Püf Noktaları:

  •  Sütünüz öncesinde mutlaka dolapta soğumuş olsun.

  • Acı kahve yerine nescafe 3’ü 1 arada ya da 2’si 1 arada gibi ürünler ile yaparak çok daha lezzetli bir kahve yapabilirsiniz.

  • Aynı şekilde krem şantinizin de dolapta soğumuş olması önemlidir.

 Cafex soğuk kahve nasıl yapılır öğrendiğinize göre afiyetle tüketebilirsiniz. Sevdiklerinizle bu tarifi mutlaka paylaşmalısınız. Detaylı bilgi için https://www.hizliresim.com/blog/ sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...