Buz Lazer Mucizesini Yaşayın

Vücudunuzda kıllar artık can sıkıcı bir boyuta ulaştıysa eğer, sizin de buz lazer epilasyon zamanınız geldi demektir. Bu uygulama ile farklı bölgelerde ki hassas kıllardan dahi kolay, hızlı ve uygun fiyatlar ile kurtulabileceğiniz gibi, her açıdan kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Örneğin boyun bölgesi ya da genital veya koltuk altı, göğüs çevresi, parmak üst kısımları gibi yerlerde ki tüm kıllardan epilasyon ile kurtulmanız mümkündür. Üstelik farklı dalga boyları ve başlık genişliği ile saniyedeki atımının da yüksek olması nedeni ile daha kolay ve kısa seanslar ile epilasyon yaptırmış oluyorsunuz.

Buz lazer bu konuda en etkili yöntemleri beraberinde getirdiği gibi, ayrıca başlıklarının özel olması nedeniyle farklı dalga boyu yollayan ve aynı zamanda soğutma işlemi de yaparak kıl köklerinin tahrip eden bir yapıya sahip. Böylelikle kıl kökleri tahrip olarak çıkması zor bir hale geliyor ve birkaç ufak çıkışın ardından yeniden yapılan işlemler ile artık kıllardan kurtulmuş oluyorsunuz. Etkisi kanıtlanan bu yöntem, dünya genelinde Soprano İce olarak bilinmektedir.

Buz Lazer Epilasyon Her Cilde Uygun Mu?

Türkiye’de yaşayan kadınlar Akdeniz kadın grubuna bağlı olduğu için evet uygun. Ancak ten rengi aşırı koyu veya aşırı açık renkli olanların ve yine koyu kıl, koyu ten ya da açık ten açık renkli kıl durumlarına karşında yüksek bir etkiye sahip. Size uygun bir yöntem olup olmadığını veya başarı oranlarını öğrenmek için, Soprano Ice gibi cihazları kullanan ve Türkiye’nin sayılı güzellik uzmanlarından bilgi alabilirsiniz. Bu kişiler daha net bir şekilde cevap vererek, ihtiyaçlarınızı belirleyip buna göre farklı dalga boyları ile işlem yaparak kıllardan kurtulmanızı sağlar.

Buna karşın birçok kıl tiplerinde %90 üzerinde başarı elde edildiğini de söyleyelim. 4 santimetre karelik başlığı sayesinde hem geniş alana yayılıyor hem daha kısa sürede seans tamamlanıyor ve hem de başarı oranlarının özellikle Türkiye’de yaşayan kadınlar için uygun olması nedeniyle hızlı lazer atımı ile birlikte kısa süreli seanslar ile kıllardan kurtulmuş oluyorsunuz. Etkisi dünya genelinde bilinen bu yöntem, son yılların en popüleri olmakla birlikte, günümüzde herkesin ilk tercihleri arasına girmiş durumda.

Buz Lazer Herkese Uygun Mu?

Buz lazer sadece kadınlar tarafından değil, erkekler tarafından da yaptırılması uygundur. Burada yine ne kadar başarılı olduğunu görebiliyoruz. Ülkemizdeki erkeklerin daha koyu tene sahip olmaları ve kılların ise birçok bireyde siyahın daha açık tonu olması, cilt ile kıl renk farkını en aza indirgiyor. Haliyle bu durumda lazer başlıkların kılı tespit etmesi zordur. İşte buz lazerde ise bu durum aşılmış durumda. Daha kolay bir şekilde kıl kökleri tespit ediliyor ve en ufak farklılıklarda dahi atım yapabiliyor.

Bu sayede uygulama bölgeleri arasında yer alan genital bölge, bacaklar, koltuk altı, erkek göğsü ve sırtı gibi alanlarda bulunan kılların tahrip edilerek temizlenmesini sağlamak mümkündür. Ayrıca uygun kişiler için kaş arası, bıyık, çene altı, omuz ve kulak arkası alanlarında da buz lazer ile epilasyon yapılması mümkündür. Yeni nesil olarak dünya genelinde soprano ice platinum olarak da bilinen daha üst versiyon cihazlar ile bunları yaptırmanız mümkün bir hale geliyor.

Buz Lazer Kaç Seansta Tamamlanır?

Bunun net bir sayısı bulunmuyor. Çünkü bu kişinin durumuna, kıl çıkmasına, ten rengine ve daha bir çok detayına göre değişiyor. Ama genel olarak bakarsak bölgesel işlemlerde 3-6 seans yeterli olurken, tüm vücutta ise bu durum 8-12 seans arası tamamlanıyor. Tüm uygulamalar kişilere özel olduğu için, sizin ten renginiz, kıl renginiz ve hatta kıl çıkma hızı dahi seansları etkileyebilir.

İnce tüylü kıl tipine sahip kişilerde işlem biraz daha zorlu olduğu için, seans sayısı uzatılarak, seansın süresi düşürülebilir. Tüm vücudunuzda kıllardan kurtulmak bu nedenle daha fazla seans ve daha uzun seans sürelerine tekabül edebilir. Ancak buna karşın endişe etmeyin. Sonuçta en iyi lazer epilasyon uygulaması olarak bilinen ve ilk akıllara gelen soprano ice yani buz lazer ile tüm kıllardan kurtulmuş olacaksınız. Ülkemizde bu alanda profesyonel güzellik uzmanları bulunduğu için, başarılı sonuçlarının da bu ellerde daha yüksek bir hale gelmiş olmasından dolayı, artık sizde kıllardan kurtulabilirsiniz.

Buz Lazer Fiyatları Ne Kadar?

İnternet üzerinden veya çeşitli reklam tabelalarında bazı fiyatları görebilirsiniz. Ama bunun en basit ya da genele hitap ettiğini söyleyelim. İlk olarak epilasyon yapılacak olan bölgenin önemi büyük. Bu nedenle tüm vücut buz lazer fiyatları yüksek olup, seans sayıları da yüksektir. Ancak işlem sonrasında tüm kıllardan kurtulmuş olacaksınız.

Öte yandan bölgeye göre de işlem yaptırabilirsiniz. Örneğin sadece bacaklarda çıkan kılları aldırmak isteyebilirsiniz. Burada hem alan daha ufak olduğu için fiyat düşük olur, hem de seans süresi de kısa olur. Ayrıca seans sayısında da belirli bir düşüş yaşanır.

Yine genital bölge veya yüz gibi hassas alanlarda ise seans süresi kısa olsa da, daha dikkatli olunması gerektiği için fiyatlar yüksek olabilir. Genel bir bilgi vermek gerekirse eğer tüm vücut 1000 TL ise, genital bölge 600 TL, bacak kısmı 500 TL ile fiyatlandırılabilir.

Epilasyon Ağrılı Mı? Acı Yapar Mı?

Buz lazerde soğuk başlık olduğu için, -10 dereceye kadar uygulanan bölgeyi soğutabilir. İşte bu ufakta olsa soğukluktan gelen acıyı verebilir. Ancak vücut belirli bir süre sonra alışacağı gibi, ayrıca sonrasında ağrı ya da acı olmamaktadır.

Kısacası buz lazer epilasyon ağrı ya da acı yapmadığı gibi, kızarıklık ya da tahrişte yapmamaktadır. Hassas ciltlerde kısmen kızarıklıklar oluşsa da birkaç gün içerisinde gidecektir. Ayrıca uygulama özel koltuklarda yapıldığı için konforu da yüksektir.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...