Buz Lazer Epilasyon ile İstenmeyen Tüylere Veda Edin!

İstenmeyen tüylerle mücadele birçok kişi için zaman alan bir rutindir. Lazer epilasyon bu tüylerden kurtulmanın en hızlı ve en kalıcı yöntemidir. Bu nedenle lazer epilasyona talep her geçen gün artıyor. Lazer epilasyon yöntemleri arasında öne çıkan Buz Lazer ağrısız ve yan etkisiz bir uygulama sunması ile biliniyor. Buz Lazer ile ağrısız bir şekilde istenmeyen tüylere veda etmek mümkün!

İstenmeyen Tüylere Konforlu Çözüm: Buz Lazer

Lazer epilasyon istenmeyen vücut ve yüz kıllarının yeniden uzamasını engelleyerek tamamen yok etmeyi amaçlayan bir tedavidir. 1997 yılında FDA onayı alan lazer epilasyon, günümüze kadar birçok gelişim geçirmiştir. İlk zamanlar sadece açık tenli kişiler için uygun olan lazer epilasyon bugün artık cilt tiplerine uygulanabiliyor. Buz Lazer ile birlikte lazer epilasyon ağrısı da son bulmuş ve ağrısız bir lazer epilasyon hayal olmaktan çıkmıştır.

Buz Lazer gelişmiş bir soğutma sistemi olan Ice Teknolojisi ile cildi tüm seans boyunca etkili bir şekilde (-3 dereceye kadar) soğutuyor. Soğutma, tedavi başlığının safir ucundan sağlanıyor. Safir uç, buz gibi soğuk bir şekilde cilde temas ettiğinde cilt hemen soğuyor. Tüm seans boyunca buz gibi serinlik hissediliyor. Hem lazer ısısı hissedilmediği için ağrı hissi olmuyor hem de buz gibi serinlik cildi ferahlatıyor. Buz serinliğinde lazer epilasyon yaptırmak hastanın konforunu arttırıyor ve hasta memnuniyet oranı artıyor. Ice Teknolojisi ile etkili cilt soğutma sayesinde cilt yüzeyi de korunuyor. Olası cilt yanığı riski minimuma iniyor, ciltte renk değişimi ve kalıcı iz gibi sorunlarla karşılaşılmıyor.

Buz Lazer uygulama tekniği ile geleneksel lazer epilasyon yöntemlerinden ayrılıyor. Geleneksel yöntemlerde lazer atışları tek tek yapılır. Buz Lazer epilasyonda ise tedavi başlığı ciltte masaj yapar gibi sürekli hareket ettiriliyor. Ciltle tam kapsama sağlayan geniş tedavi başlığı ile hem seans süresi kısalıyor hem de bu yöntem ağrısız bir lazer epilasyonu destekliyor. Tekli lazer atışlarındaki gibi yoğun ısı hissedilmiyor. Çünkü, bu uygulama tekniğinde kıl kökleri kademeli olarak ısıtılıyor. Kıl kökünü tahrip edecek güçte lazer ısısı, kademeli olarak iletildiği için cilt yüzeyi de korunmuş oluyor. Bu uygulama tekniği esmer ve bronz tenlerde de güvenli bir lazer epilasyonu mümkün kılıyor.

Esmer ve Bronz Tenlerde Güvenli Buz Lazer

Lazer epilasyonda istenmeyen sorunlarla karşılaşmamak için FDA onayına sahip cihazlarla uygulama yaptırmak gerektiği konusunda uzmanlar sürekli uyarılarda bulunuyorlar. Çünkü her ne kadar lazer epilasyon estetik kaygılarla yaptırılsa da sonuçta tıbbi bir işlem. Bu nedenle uygulama güvenliğinin sağlanması oldukça önemli.

Buz Lazer FDA onayına sahip bir sistem. Hakkında birçok bilimsel çalışma ve araştırma mevcut. Tüm bu araştırmalarla etkili ve güvenli olduğu ispatlanmış durumda. Buz Lazer sisteminin FDA onayı bronz tenleri de kapsıyor. Bu da Buz Lazer ile tüm cilt tiplerinde güvenle lazer epilasyon yapılabileceği anlamına geliyor. Buz Lazer epilasyon için cilt renginin açılmasını beklemek gerekmiyor. Güneşlendikten sonra 1 hafta beklemek yeterli, 1 hafta sonra cilt hala bronzken Buz Lazer yaptırmak mümkün. Böylece yaz aylarında da Buz Lazer ile istenmeyen tüylere veda edilebiliyor.

Buz Lazer epilasyonun esmer ve bronz tenlerde de güvenli olması ve bu cilt tiplerinde de ağrısız olması tercih edilme nedenlerinin başında geliyor.

Erkek Lazer Epilasyonunda Buz Lazer

İstenmeyen tüyler sadece kadınların değil erkeklerin de önemli sorunlarından biridir. Özellikle yüz bölgesindeki istenmeyen tüylerle mücadele erkeklerin günlük rutinleri arasında yer alır. Son yıllarda erkekler hem yüz hem de vücut bölgeleri için lazer epilasyondan yararlanmayı tercih ediyorlar. Kalıcı ve etkili sonuçlara sahip Buz Lazer erkeklerin en çok tercih ettiği yöntem. Bunda Buz Lazer epilasyonun ağrısız olmasının payı kuşkusuz çok fazla. İstenmeyen tüy sorunundan kalıcı olarak üstelik son derece konforlu bir biçimde kurtulmak isteyen erkekler Buz Lazer yaptırmayı tercih ediyorlar.

Buz Lazer ile istenmeyen tüylerin bulunduğu tüm vücut ve yüz bölgelerinde uygulama yaptırmak mümkün. Aynı zamanda sadece sakal seyreltmek amaçlı da Buz Lazer uygulanabiliyor. Buz Lazer ortalama 8 seans öneriliyor. Sakal seyreltmek amaçlı birkaç seans Buz Lazer yaptırmak yeterli oluyor.

Sakal üzeri, sakal şekillendirmek için de Buz Lazer’den yararlanılıyor. Yine kulak içi, burun içi, kaş ortası gibi alanlara lazer epilasyon yaptırmak isteyen erkekler de mevcut. Bu küçük alanlarda Buz Lazer’in özel yüz ucu ile uygulama yapılıyor. Yüz ucu, erişilmesi güç alanlarda güvenli bir şekilde lazer epilasyon yapılmasını sağlıyor.

Gerçek Buz Lazer Yaptırdığınızdan Emin Olun!

Yukarıda Buz Lazer’in öne çıkan avantajlarından bahsettik. Bu avantajlar ile Buz Lazer günümüzde en çok talep gören lazer epilasyon yöntemi. Bu talebin verdiği güçten yararlanmak isteyen kişiler tarafından sahte cihazlar da sektöre girmiş durumda. Sahte veya taklit Buz Lazer cihazlarının birçoğunun FDA onayı ve hatta hiçbir güvenlik sertifikası olmadığı, bu cihazların daha çok merdiven altı tabir edilen yerlerde kullanıldığı biliniyor. Lazer bile olmayan bu cihazlardan sonuç almak mümkün değil. Bu nedenle Buz Lazer’in sadece Soprano Ice, Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarını kapsayan patentli bir marka olduğunu belirtmek istiyoruz.

Buz Lazer klinikleri için web sitemizi ziyaret edip, yaşadığınız şehri seçerek size en yakın kliniğin iletişim bilgilerine ulaşıp, detaylı bilgi ve lazer epilasyon fiyatları alabilirsiniz.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...