Buğday Tenli Kadınlara Hangi Renk Saç Yakışır?

Buğday Tenli Kadınlara Hangi Renk Saç Yakışır?

Buğday Tenli Kadınlara Hangi Renk Saç Yakışır? Buğday tenli kadınlar şanslı gruptadır. Birçok saç rengi tenleri ile uyum sağlayacaktır. Dolayısıyla buğday tenli kadınlar için saçlarını hangi saç rengine boyatacaklarına karar vermek zor olmasa gerek.

Buğday Tenli Kadınlara Hangi Renk Saç Yakışır?

1) Sarı Tonları

Buğday tenli kadınlar için alışılagelmiş saç renklerinden rengarenk saç renklerine kadar birçok seçenek tenleri ile uyumlu görünecektir. Örnek vermek gerekirse sarı ve sarının tonları buğday tene sahip kadınlara çok yakışmaktadır. Hatta en çok yakışan saç rengi olduğu da söylenebilir. Platin sarısı, küllü, bal ve kum renkleri görüntünüzü güzelleştirecektir. Özellikle kumral ve karamel tonları daha genç bir görünüm elde etmenizi de sağlar.

2) Siyah Renk

Saçta koyu renkleri sevenler için siyah saç mükemmel bir seçenek olarak karşımıza çıkmaktadır. Siyah saç renginin buğday ten ile mükemmel bir uyumu vardır. Kadınları daha çekici gösteren bir renktir. Özellikle açık renklere kayan bir buğday tene sahipseniz daha çok yakışacağını söyleyebiliriz.

3) Kızıl Tonlar

Kızıl tonlara sahip saç renkleri de buğday tenli kadınlar için biçilmiş kaftandır. Son yıllarda da sıklıkla gördüğümüz bakır tonları buğday tene sahip kişiler için tercih edilebilir renklerden biridir. Aynı zamanda kırmızı veya kırmızıya yakın tonlar da yine bu tene sahip kadınların gönül rahatlığı ile tercih edebileceği renkler arasında yer almaktadır.

4) Kahve Tonları

Saç renginde doğallık arayışındaysanız kahve tonlarına göz atabilirsiniz. Kahverengi saç renklerinin herhangi bir tonu, özellikle kestane tonları teninize çok yakışacaktır.

5) Diğer Renkler

Eğer alışılmışın dışında renkleri tercih etmek istiyorsanız da mor saç rengi size çok yakışacaktır. Aynı zamanda pembe, yeşil, mavi tonları da ten renginiz ile uyumlu olacaktır.

Buğday tene sahip kadınlar saç rengi konusunda epey şanslılar. Her türlü saç rengini gönül rahatlığı ile tercih edebilirler. Eğer saçınızı ilk defa boyatacaksanız bu konuda bir profesyonelden yardım almanızı tavsiye ederiz. Zira boyalar kimyasal maddeler içerdikleri için kullanımları işin uzmanları tarafından yapılmalıdır. Özellikle saçınıza asıl istediğiniz rengi verebilmek için bazen saç rengini açmak için ekstra kimyasal kullanmak gerekmektedir. Bu gibi durumlarda kimyasalların doğru şekilde kullanılmaması saçınızın yanmasına neden olabilir. İşi uzmanına bıraktıktan sonra buğday tenli kadınlar gönül rahatlığı ile saçlarını istedikleri renge boyatabilirler.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...