Borsadan Milyoner Olmak Mümkün Mü?

Borsadan milyoner olmak mümkünmü ?

İlk Adım

Evet borsadan para kazanmak mümkün ama nasıl kazanacaksınız ilk olarak bir banka şubesine giderek yada mobil bankacılık üzerinden borsa hesabı açıyorsunuz açtıktan  sonra ilk adımınız tamamdır şimdi sıra para kazanmada

İkinci Adım: Para Kazanma

Şimdi ilk olarak youtubeden birkaç video izleyebilirsiniz ama bende size bazı yararlı teknikler vereceğim. Şimdi arkadaşlar bu iş tam bir öğrenci veya emekli yada ev hanımına göre neden ?

Çünkü bu işte piyasa takibi çok önemli haberleri okuyup doğru hamle yaparsanız parayı kazanırsınız ama birden pat diye başlarsanız eyvah paralar gitti bu arada borsa tabiri caiz hisse senedini anlatacağım size.

Üçüncü Adım: Taktik

Asıl önemli kısım burası çünkü birinci kuralımız hisse borsa işi sabır gerektiren bir iş ve para miktarına bağlı bir iştir ne kadar çok para yatırırsanız o kadar kar kazanırsınız ama dikkat !!!!! paranızın hepsini direk yatırmayın şimdi siz örnek üzerinden anlatım yapacağım.

Örnek Yöntem

Arkadaşlar bu benim yöntemim siz yaparsanız ve parayı kaybederseniz bana kızmayın çünkü herkes bu işte farklı yöntemler ile yapar.

Benim örneğim şu malum piyasa coronodan dolayı bozuk benim düşüncem corono yine yükselirse konserve meyve suyu yada gıda ürünleri artacak bu yüzden ben konfurt gıdaya yatırımı mı yaptım ama bana göre kazançlı oldu ben bu iş ile çok fazla ilgilenemediğim için 70  TL lik bir alım yaptım ve şu anda 80 TL yani ben 10 TL lik bir kazanç elde ettim daha fazla yatırmış olsaydım daha fazla kazanacaktım

Örnek hikayedir

Siz sakın verdiğim örnekten yapmayın ben mesuliyet kabul etmem paranız düşer yükselir.

Size sadece demek isteyim bir işte çalışıyorsanız çok vakit harcamanız gerek birde anlatım örnek bir hikayedir gerçek değildir

Ve bu arada iyi araştırma yapmadan bu işe girmeyin video izleyin video izleyin size tek diyeceklerim video izle araştırma yap paranızın hepsini bu işe harcamayın.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...