Blogunuz için Ücretsiz Fotoğraf Bulabileceğiniz Siteler

İnternetten resim, fotoğraf gibi telifsiz şekilde birçok görsel bulma web siteleri son dönemlerde çok araştırılıyor. Bir tür stok fotoğrafçılık adı verilen bu girişim konusunda birbirinden farklı web sitelerde, stok fotoğraf adı altında birçok fotoğraf telif haklarıyla beraber satışa çıkıyor. Günümüzde de her yazı için özel görseller değerlendirilirken, her yazıya özel fotoğraf satın almak oldukça maliyetli olunca, fotoğrafları internetten indirme şeklinde bulabileceğiniz, tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz birçok stok fotoğraf site markalarına aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.

En İyi Ücretsiz Stok Fotoğraf Siteleri

İlk olarak akla gelen PIXABAY, günümüzde her zaman internet web site işleri hakkında girişimci kişilerin tercih ettiği ilk sıradaki sitedir. Pixabay ile yüz binlerce görsel bulabilir ve kullanabilirsiniz. Farklı boyutlarda da indirilebilir görselleri sizlere ücretsiz biçimde sunar.

Ücretsiz stok fotoğraf nereden bulurum? Diye sorduğunuzda da Pexels web sitesi popüler olarak yine ilk akıllara gelen sitelerden biridir. Ticari projelerinizden tutunda normal blog sitelerinize kadar birçok alanda buradan bulacağınız fotoğrafları en uygun fiyatlarda, tam bir rekabet edecek nitelikte kaliteli niteliklerle bulur ve binlerce stok fotoğraflara da bu sayede ulaşabilirsiniz.

Unsplash sitesi, günümüz şartlarında stok fotoğraflar siteleri arasında yer alan, trend belirleyici web sitelreden birdir. Ön plana çıkarttığı ücretsiz paylaşımlar, birçok stok fotoğraflarıyla beraber tavsiye edilen sitelerden biridir. Bu sitenin ana sayfasında yer alan editör önerisi fotoğraflara da bakarak, kaliteli olduğu gibi tamamen ücretsiz olan bu kalite içerikli fotoğraflarla şık bir galeri oluşturabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz stok fotoğraf siteleri arasında bir tanesi de visualhunt olarak bilinir. Kaliteli fotoğraflar bulacağınız, diğer sitelerde bulamadığınız nitelikte harika fotoğraf içeriklerine ulaşacağınız bu adreste en güzel aramalarla beraber anahtar kelimelerine göre en iyi görsellere ulaşabilir ve hızlıca işlemler yaptırabilirsiniz.

Son olarak önereceğimiz web sitesi Stocksnap olacaktır. Genel olarak kadınların tercih ettiği bir web sitesidir. Kadın blogger yazarlar, genelde Stocksnap üzerinden kahveli, masa ve bilgisayarın bulunduğu konseptlerde birçok fotoğraflara ulaşabilir. Masa üzerinde bilgisayar, kahve ve not defteri gibi harika temalı ücretsiz stok fotoğraflar bulmak mümkündür. İhtiyacınız olan siteden siz de stok fotoğraflara her zaman ulaşabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...